Espanyol-Leganés: resultat, resum i gols

Espanyol 0
-
Leganés 1
19:09
CRÒNICA | L'Espanyol deixa vist per sentència el seu descens davant el Leganés (0-1)

L'Espanyol ha caigut derrotat novament a casa davant el Leganés (0-1). Els dos equips, dignes candidats al descens, han demostrat perquè ocupen les dues últimes posicions de la classificació de la Lliga Santander. Un joc tremendament avorrit i un gol de Jonathan Silva a la segona part han estat els aspectes més destacats d'un partit que deixa l'Espanyol pràcticament a Segona. [Llegeix la crònica de l'Espanyol-Leganés

David Lopez mans cara trist Espanyol Leganes EFE

90+8'

🔴 FINAL | L'Espanyol perd contra el Leganés i gairebé confirma el descens a Segona Divisió

90+4'

Queden 4 minuts... setge total de l'Espanyol buscant l'empat.

90+1'

🔶 Groga per a Avilés, del Leganés.

90'

8 minuts d'afegit.

90'

❗ Errada descomunal de De Tomás després d'una molt bona assistència de Calleri. Era l'empat.

89'

🔄 Canvis a l'Espanyol: marxa Javi López i entra Campuzano.

88'

⭕ EXPULSAT CALLERI! Doble groga després d'algun insult. L'Espanyol es queda amb 10.

86'

❌ GOL ANUL·LAT A L'ESPANYOL per un fora de joc previ

85'

Marc Roca... i a les mans de Cuéllar. Falta molt mal picada que no genera ni una ocasió de gol.

86'

🔶 Targeta groga per a Darder per reclamar unes mans del rival.

82'

Atac total de l'Espanyol buscant l'últim miracle. Però sembla que serà complicat.

84'

🔶 Groga per a Siovas per aturar amb falta la cursa de Calleri.

81'

I més canvis... ara al Leganés. Marxen Ruibal i Amadou, i entren Recio i Awaziem.

78'

Quin patiment de l'Espanyol. Contracop del Leganés que gairebé acaba en gol.

75'

💦 Pausa d'hidratació

74'

Gran xut d'Avilés després d'una errada en la creació de l'Espanyol. I aturada de Diego López.

71'

🔄 Nou canvi a l'Espanyol: marxa Embarba i entra Melendo.

70'

❌ GOL ANUL·LAT a Raúl De Tomás per fora de joc clar.

69'

Insuficient pas endavant de l'Espanyol. Els pericos ataquen més, manen i proposen, però no tenen ocasions.