Dinamo de Kíev-Barça de la Champions League: resum, resultat i gols

Barça 1

10'

La pilota cau al punt de penal, però ni Memphis ni Ansu poden rematar a gol.

6'

Karavaev aprofita un desajust defensiu entre Mingueza i Gavi i posa una centrada al punt de penal que rebutja Busquets.

8'

Falta sobre Busquets que desperta l’esbroncada del de Badia cap als seus companys. Demana alternatives.

7'

El Dinamo de Kíev es tanca al voltant de la seva àrea. El Barça, molt superior.

6'

L'afició local escridassa les llargues possessions del Barça.

4'

Cúmul de rebots que afavoreix a Memphis i Zabarnyi salva in extremis el seu xut.

3'

El Barça toca, toca i toca...

3'

Els ucraïnesos surten amb un aparent 4-4-2 emparellant els centrals del Barça amb els seus davanters.

2'

Pressió alta del Dinamo, però no extremadament alta. El Barça surt controlant des del darrere sense problemes.

1'

✅ COMENÇA EL PARTIT A L'ESTADI OLÍMPIC DE KÍEV (0-0)

El Barça ja no és cuer del Grup E de la Champions League:

A l'altre partit del Grup E, duel decisiu entre el Bayern de Munic i el Benfica, amb els culers mirant-se'l de reüll:

Fa un any a Kíev i també a la fase de grups de la Champions League, Sergiño Dest va fer el seu primer gol com a jugador del Barça.

I així va ser el golàs de Piqué fa uns dies contra el Dinamo de Kíev:

En l'últim duel entre el Barça i el Dinamo de Kíev, en el partit disputat al Camp Nou el passat dia 20 d'octubre, el vencedor va ser el conjunt català (1-0). I tot gràcies a un solitari gol de Gerard Piqué al minut 36, que es perd el partit d'avui per culpa d'una elongació al soli de la cama dreta.

Dinamo de Kíev

Bushchan; Kedziora, Zabarnyi, Syrota, Karavaev; Sydorchuk, Shaparenko; Tsygankov, Buyalskiy, De Pena; Garmash.

Suplents: Boyko, Burda, Verbič, Shepeliev, Eric Ramirez, Shabanov, Lednev, Andriyevskiy, Vitinho, Tymchyk, Shkurin i Antiukh

Barça

Ter Stegen; Mingueza, Eric, Lenglet, Jordi Alba; De Jong, Busquets, Nico, Gavi; Ansu, Memphis.

Suplents: Neto, Iñaki Peña, Dest, Araujo, Umtiti, Balde, Coutinho, Riqui Puig, Álvaro Sanz, Dembélé, Luuk de Jong i Demir.

Sergi Barjuan ha confirmat abans del partit a Movistar que "Sergiño Dest anava a jugar de titular però ha notat unes molèsties, no està al 100% i hem preferit no arriscar. Estarà a la banqueta per si el necessitem".

El Barça lluirà la samarreta blaugrana especial per a la Champions League.

El partit del Barça serà el segon amb Sergi Barjuan a la banqueta. El primer va acabar amb un altre decebedor empat contra l'Alabès. El joc, però, va ser millor que durant l'etapa de Ronald Koeman.

Molt fred i partit a les 22.00 hora local. Els jugadors del Barça ja estan a l'Estadi Olímpic de Kíev.