Dinamo de Kíev-Barça de la Champions League: resum, resultat i gols

Barça 1

37'

Xut llunyà de Jordi Alba amb la cama dreta que marxa als núvols.

37'

Els onze jugadors locals per darrere de la posició de la pilota per tapar passades interiors.

36'

Córner favorable al Barça després d'un llarg atac.

33'

Es veu que Ansu Fati no està fi. Després de retirar-se del Clàssic per unes molèsties, el jove de la Masia ha tornat a l'onze a Kíev, però no està sent diferencial.

32'

❗ Al pal! Centrada de Jordi Alba i rematada al pal de Lenglet. Però era fora de joc.

30'

Autopista a l'esquena de Mingueza. Amb senyals de trànsit i tot.

28'

❗ Nova ocasió clara de Shaparenko! Sort que no ha trobat la porteria.

27'

Atac estèril del Barça que acaba amb una centrada fluixeta de Jordi Alba en favor de Burschan.

25'

❗ Ter Stegen! Increïble aturada del porter del Barça a un xut potent i amb efecte de De Pena.

24'

El primer xut del Dinamo, però no està encertat Shaparenko.

23'

Lenglet participant activament en la construcció del joc. Les passades filtrades del francès estan sent claus.

22'

Busquets! Xut de s del frontal al primer toc després d'una centrada d'Ansu. Molt desviat.

21'

🟨 Groga per a Eric Garcia. La primera del partit. El català no pot entrar d'una manera tan brusca.

19'

No s'entenen els atacants del Barça, i nova ocasió desaprofitada.

17'

L'àrbitre romanès perdona una groga clara a Syrota. Memphis es quedava sol per organitzar el contracop.

16'

❗ Centrada de Gavi magnífica cap al segon pal després del contracop de Memphis i Nico, però Jordi Alba no arriba a rematar per molt poc. Era el primer gol.

15'

El Dinamo està molt ben tancat i el Barça no troba la manera de buscar els espais.

14'

Tsygankov recupera, fa un revers, i posa a jugar al Dinamo. Compte amb el 'quinze' local.

11'

Centrada de Memphis a pilota aturada que agafa el porter. Semblaven amics.

10'

❗ Ansu! Xut sec des de dins l'àrea que acaba topant amb la defensa local. Ocasió clara del Barça.