Dinamo de Kíev-Barça de la Champions League: resum, resultat i gols

D. Kíev 0
-
Barça 1

60'

Centrada molt tensa de Mingueza que a punt està Memphis de desviar-la cap a dins de la porteria de Buschan.

58'

❗❗ Karavaev amb un xut amb molta intenció que gairebé troba l'angle esquerre de la porteria de Ter Stegen.

56'

Lenglet, no era una jugada defensiva sinó ofensiva. Remat de cap que surt molt desviat i desaprofita una nova ocasió.

55'

Gramash amb problemes a les cervicals.

55'

Jordi Alba busca una centrada en posicions molt avantatjoses però és Kedziora qui l'envia a córner.

52'

Dues centrades que acaben en no res. El Barça necessita ser més precís i marcar a Kíev si vol seguir viu a la Champions.

52'

🟨 Sotana sobre Lenglet i falta del francès. Targeta groga clara.

51'

Centrada de Mingueza massa llarga i ja deu ser la tercera que es perd per línia de fons.

49'

Escalfa Dembélé. El Barça buscarà el gol de totes totes.

47'

Híbrid entre centrada i xut de Garmash que es perd per línia de fons.

46'

🟨 Targeta groga per a Gavi per arribar tard.

46'

✅ COMENÇA LA SEGONA PART A KÍEV!

45+2'

🔴 DESCANS SENSE GOLS A KÍEV! (0-0)

45+1'

🟨  Groga per a Buyalsky per una falta anterior a Gavi.

45'

⏱ 1 minut d'afegit.

45'

El Barça aprofita un desajust defensiu del Dinamo i inicia el contracop amb superioritat. El gol ha estat a prop, però la centrada de Jordi Alba la rebutja Buschan.

42'

❗  La més clara del Barça! Centrada des de la dreta, cop de cap de Nico que s'estavella als peus de Memphis, que era a l'àrea petita.

41'

El partit no acaba de tenir fluïdesa.

41'

🟨 Primera groga per un futbolista local. Garmash.

38'

Revers magnífic de Memphis que deixa a dos defensors pel camí i juga amb Ansu. Pilota a córner.