Dinamo de Kíev-Barça de la Champions League: resum, resultat i gols

-
Barça 1
23:04

CRÒNICA Ansu Fati és vital a Kíev i el Barça respira a la Champions (0-1)

El Barça torna a respirar a la Champions League després d'una victòria de mínims contra el Dinamo de Kíev (0-1). Primera victòria blaugrana fora de casa aquesta temporada, i tot gràcies a un golàs d'Ansu Fati en el tram final d'un partit que tampoc passarà a la història.

Celebracio Ansu Fati Barca Champions EFE

90+5'

🔴 FINAL DEL PARTIT ENTRE DINAMO I BARÇA (0-1)

90+2'

Araujo imperial en el joc aeri. Crucial guanyar duels en una situació com l'actual.

93'

Nou atac del Barça i espectacular Dembélé. Cursa del francès que no l'atura ningú, cedeix la pilota per Balde i aquest xuta, però surt desviat.

90+1'

Millors minuts de Frenkie de Jong ara.

90'

⏱ Cinc minuts d'afegit a l'estadi Olímpic de Kíev.

90'

Córner que enviava Tsygankov a l'àrea i troba a Zabarnyi lliure de marca. A punt de lamentar-ho els blaugrana.

88'

Balde toca la primera i busca l'u contra u. Falta del jove d'origen dominicà.

87'

🔄  Canvi del Barça. Marxa Ansu Fati i entra Balde.

82'

❗❗  Ter Stegen!!! L'alemany salva el Barça amb una gran aturada.

81'

🔄 Un altre doble canvi pels locals. Se'n van Shaparenko i Buialskyi i entren Shepelyev i Lednev.

79'

🔄 Doble canvi a l'equip local. Entren Tymchyk i Verbic i se'n van Kedziora i De Pena

78'

🔄 Canvi obligat al Barça. Surt Lenglet lesionat i entra Araújo.

76'

Xut de Dembélé suau, però ho prova. Així sí. El francès és un dels més actius.

73'

Aquest gol d'Ansu era molt necessari. El Barça depèn d'ell mateix ara per classificar-se per als vuitens.

70'

GOLÀS D'ANSU (0-1)

Centrada rasa de Mingueza que engalta Ansu al punt de penal. Impossible per Bushchan.

BARÇA Gol GIF 2019

68'

Primera intervenció d'Ousmane. Centrada des de la dreta que atura el porter.

65'

🔄 Marxa Gavi i entra Dembélé després de cinc mesos.

64'

💻 Rectificació del VAR. No és penal. L'Olímpic de Kíev vibra.

63'

L'àrbitre assenyala penal pel Barça! Però a quin preu. Ansu es queixa molt del seu genoll.