💻 🔶 El VAR diu que penal de Marc Bartra per mans. I targeta groga.

🔄 I ara canvi al Betis: marxa Fekir i entra Loren.

72'

🔄 Canvi al Madrid: marxa Jovic i entra Mayoral.

67'

💻 🛑 Revisa l'ocasió el VAR i després de 3 minuts de visionament d'imatges: EXPULSIÓ D'EMERSON! Robatori.

64'

Quins nervis al Villamarín... contracop del Madrid i Jovic cau quan es plantava sol davant de Joel. L'àrbitre xiula fora de joc.

62'

Reclama penal el Madrid per unes mans de la defensa del Betis dins l'àrea... l'àrbitre diu que segueixin.

63'

🔄 Primer canvi del Betis: marxa Joaquín i entra Tello.

60'

Pas endavant del Reial Madrid mentre el Betis es recupera del gran esforç fet fins ara.

55'

Màgia de Fekir. Jugada marca de la casa, i a punt de marcar. El Betis no s'arronsa.

53'

🔶 Targeta groga per a Modric per una falta sobre Guido.

52'

❗❗ AL TRAVESSER! Xut de Benzema molt bo però el pal evita el gol. I toca sobre la línia... pot ser que entri a la porteria... però era fora de joc del francès.

48'

⚽ GOL DEL MADRID, MARCA EMERSON EN PRÒPIA PORTERIA (2-2)

Centrada de Carvajal al segon pal, on apareix Emerson per impedir la rematada de Benzema. El problema, però, és que posa la bota i la pilota acaba dins de la porteria.