Deien els defensors de Ronald Koeman que l’holandès és un tècnic atrevit, de caràcter fort i pols ferm per fer-se respectar. Probablement no s'equivocaven. El que no van explicar, i això comença a fer-se palès, és que l’exfutbolista és força limitat tàcticament.

Ansu Fati Moi Gomez Koeman Barca Vilareal EFE

22:58

CRÒNICA | El Sevilla baixa del núvol el Barça (1-1)

El Barça toca de peus a terra a la tercera. Després de dos partits de Lliga relativament controlats i sense exigències, el Sevilla ha posat a prova els blaugrana i tàcticament s'han vist superats. De la revolució a la desesperació, i finalment, punts repartits.

leo messi barça efe

95'

Final del partit al Camp Nou.

94'

No hi ha manera. Xut llunyà de Messi que surt molt desviat.

91'

El Barça pressiona i té una doble oportunitat, però el Sevilla defensa bé.

90'

⏱ Cinc minuts d'afegit.

88'

No hi ha cap equip que aconsegueixi tenir el control del joc.

84'

Tot obert. Ara és el Sevilla que ataca i ho prova amb un xut de lluny de Jordan que surt molt desviat.

82'

De Jong! I ara la té l'holandès. Dues ocasions clares del Barça.

80'

❗ Messi!!! Bona oportunitat dels blaugrana. Dest cedeix la pilota des de l'esquerra cap a Messi i l'argentí xuta, però atura Bono.

81'

Minuts finals del partit al Camp Nou i pot passar qualsevol cosa. Les accions individuals decidiran el matx.

78'

🔶 Groga per a Pjanic.

75'

Canvis al Barça: marxen Coutinho i Jordi Alba (lesionat), i entren Pjanic i Dest.

74'

Jordi Alba es lesiona. El lateral no pot seguir.

73'

❗❗Quina ocasió ha tingut el Sevilla! Els andalusos tornen a perdonar.

70'

Avisa Trincao amb una centrada amb perill. Refusa Navas.

66'

Ara ho prova Rakitic. Compte perquè el Sevilla comença a arribar a la porteria de Neto amb regularitat.

63'

No hi ha manera, De Jong. El migcampista holandès no està tenint el seu millor dia i no deixa de tenir errors que suposen cedir la pilota per al rival.

64'

❗❗ AL PAL! A punt de marcar el Sevilla després d'una mala defensa de Sergi Roberto. I Araujo està a punt de fer-se un autogol.