CONTRACRÒNICA | L'entrenador que Pep Guardiola recomana a Joan Laporta per reflotar el Barça

En el mateix moment en què es va saber que el Barça debutaria a la Champions League contra el Bayern de Munic es van activar totes les alarmes en els despatxos del Camp Nou.

Barça Bayern Koeman EFE

22:54

CRÒNICA | El Barça no supera el trauma del Bayern de Munic a la Champions (0-3)

Del 2-8 de fa un any a un 0-3 en el debut a la fase de grups de la Champions League. El Barça no ha superat el trauma del Bayern de Munic i no ha pogut resistir contra un rival molt superior. Els gols de Thomas Müller i el doblet de Robert Lewandowski han provocat la primera derrota culer europea que només se salva per la il·lusió dels joves.

Barça Bayern EFE

92'

🔴 FINAL DEL PARTIT

91'

Kimmich xuta des de fora l'àrea, però surt molt desviat.

90'

⏱ Dos minuts d'afegit.

90'

El públic està completament desconnectat del que veu al partit. L'atenció dels aficionats està centrada en una pilota de la grada.

85'

GOL de Lewandowski (0-3)

El Bayern no perdona quan arriba. El pal torna a refusar un atac, però Lewandowski l'agafa i ho aprofita. 0-3. Molt superior el Bayern.

Bayern de Munic Gol GIF 2019

22:40

🔄 I ara marxa Müller i entra Sabitzer. També Süle i Sané deixen lloc a Coman i Stanisic.

82'

🟨 Groga per a Gavi per una falta a Müller.

81'

El Bayern s'ha apagat i sembla que ja no pressiona tant.

78'

🟨 Groga per a Upamecano.

77'

Ho torna a provar Coutinho amb un xut que s'estavella a la defensa alemanya.

76'

Els blaugrana intenten apropar-se a l'àrea rival, però no hi ha manera. El Bayern, molt segur.

73'

🔄 Marxa Alba lesionat i entra Alejandro Balde, que debuta amb el primer equip.

71'

Jordi Alba es fa mal i demana el canvi.

69'

🔄 Marxa Musiala i entra Gnabry.

68'

Ho prova Coutinho amb un xut des de la frontal que marxa per sobre del travesser.