Atlètic-Reial Madrid: resultat, resum i gols

Atlètic 1
-
R.Madrid 1
18:32

CRÒNICA | L'Atlètic i el Reial Madrid empaten un derbi que guanya el Barça (1-1)

Un gol de Benzema a falta de 2 minuts per al final del derbi madrileny ho ha canviat tot. Fins aquell moment, amb 1-0 al marcador, l'Atlètic de Madrid es veia de nou com a clar favorit per emportar-se la Lliga. Amb la victòria deixava noquejat el Reial Madrid i continuava depenent de si mateix per endur-se el títol. Benzema, però, ha aconseguit l'empat gairebé al final, com Vinícius al duel davant de la Reial Societat, una autèntica gerra d'aigua freda per a l'Atlètic i una alegria per al Barça, que en aquesta jornada li ha retallat 2 punts als seus dos rivals pel títol.

Atlético Real Madrid EFE

90+3'

🔴 Final del partit al Wanda! Empat en el derbi madrileny!

91'

Modric fora per sobre de la porteria!

89'

Falta favorable al Madrid a la frontal!

88'

GOL DE BENZEMA! (1-1)

Bona combinació del francès amb Casemiro per fer l'empat!

REIAL MADRID Gol GIF 2019

83'

El Madrid està tenint als últims minuts de partit les ocasions més clares de gol!

82'

🔄 Canvi a l'Atlètic:

Entra Kondogbia i marxa Correa.

80'

Doble ocasió per al Madrid! Oblak treu dos mans a Benzema que poden valer 3 punts!

78'

Al Madrid li queden poc més de 10 minuts per a empatar el partit!

74'

Benzema envia per sobre de la porteria un xut des de la frontal.

72'

🟨 Tarjeta groga per a Correa!

71'

Ho prova Valverde amb un xut potent des de lluny. Atura Oblak!

70'

El Atlètic es tanca al darrere! El Madrid ho tindrà difícil per empatar el partit.

67'

🟨 Tarjeta groga per a Varane!

65'

Lucas Vázquez penja una pilota a l'àrea que Vinícius no aconsegueix rematar amb efectivitat!

63'

Entra Joao Félix i marxa Carrasco.

59'

🔄 Doble canvi al Madrid:

Entren Valverde i Vinícius i marxen Asensio i Rodrygo.

58'

Entra Saúl Ñíguez i marxa Lemar.

55'

El partit està més a prop del 2-0 que de l'empat. Courtois treu una altra mà a Suárez!