Athletic Club-Reial Madrid: gols, jugades i resum

Final

ATHLETIC CLUB 0
-
R.MADRID 1

CRÒNICA | Nou escàndol del Madrid a la Lliga: els àrbitres beneficien els blancs (0-1)

Quin escàndol i no és cap novetat. El Reial Madrid ha guanyat per la mínima a l'Athletic (0-1) després del gol de Sergio Ramos de penal, però aquest diumenge, els de Zidane s'han tornat a veure beneficats per decisions arbitrals. [La crònica del partit]

90+5'

Final. Això és tot, amics. El Madrid guanya a San Mamés i se situa 7 punts per sobre del Barça. Queden quatre partits i sembla evident que la Lliga està sentenciada. Els blaugrana no juguen bé, que ningú ho dubti, però això no hauria d'impedir transmetre la realitat: nou escàndol arbitral a favor del Madrid. Aquest cop, com a Anoeta, els blancs marquen de penal i, en canvi, veuen com l'àrbitre no n'assenyala un de molt clar de Ramos. El pa de cada dia.

90+3'

Zidane aposta per Jovic, que debuta després del confinament. Marxa Benzema.

90+2'

Els jugadors de l'Athletic no poden rematar un servei de córner. Això s'acabarà....

90+1'

Groga per a Ramos, no podrà jugar contra l'Alabès. Per protestar. Quina cara que té, senyors.

90'

Cinc minuts d'afegit.

88'

L'Athletic, tocat de mort. No té ocasions.

85'

Zidane mou fitxa: marxa Valverde i entra Kroos.

84'

No pot rematar correctament De Marcos. Rep la pilota votant i el seu xut, misto, se'n va per sobre del travessser.

77'

🔄 Més canvis a l'Athletic: Sancet i Villalibre per Dani García i Williams.

75'

L'ÀRBITRE PERDONA UN PENAL DE RAMOS! No falla, el clàssic del Madrid. El central trepitja Raúl García dins de l'àrea, tal com havia passat a l'àrea contraria, però no assenyala res. Surrealista.

74'

Partit mediocre del Madrid que s'acaba enduent gràcies a un penal (aquest sí que ho era) transformat per Ramos. Ja va passar el mateix contra la Reial Societat, contra el Getafe...

72'

GOL DEL MADRID. RAMOS NO FALLA.

71'

Penal a favor del Madrid! Trepitjada de Dani García a Marcelo i pena màxima. Molt discutible, però sembla que ho és.

70!

L'àrbitre revisa un penal a favor del Madrid!

67'

No pot rematar Raúl García! Centrada de Yuri al punt de penal i el futbolista navarrès, en bona posició per xutar, s'acaba fent un embolic per culpa d'un mal control. Era molt clara.

65'

Centrada de Yuri que Courtois atura en dos temps.

62'

🔄 Doble canvi a l'Athletic: marxen Córdoba i Unai López i entren De Marcos i Vesga.

58'

Williams, desesperat. En cada jugada on hi ha contacte li assenyalen falta. Militao està tota l'estona al terra.

56'

Nova agressió de Ramos, que se suma a l'atac i acaba propinant un cop a Dani García. No es pot dir que sigui notícia.