Athletic Club-Reial Madrid: gols, jugades i resum

ATHLETIC CLUB 0
-
R.MADRID 1
16:06
CRÒNICA | Nou escàndol del Madrid a la Lliga: els àrbitres beneficien els blancs (0-1)

Quin escàndol i no és cap novetat. El Reial Madrid ha guanyat per la mínima a l'Athletic (0-1) després del gol de Sergio Ramos de penal, però aquest diumenge, els de Zidane s'han tornat a veure beneficats per decisions arbitrals. [La crònica del partit]

ramos reial madrid @realmadrid

90+5'

Final. Això és tot, amics. El Madrid guanya a San Mamés i se situa 7 punts per sobre del Barça. Queden quatre partits i sembla evident que la Lliga està sentenciada. Els blaugrana no juguen bé, que ningú ho dubti, però això no hauria d'impedir transmetre la realitat: nou escàndol arbitral a favor del Madrid. Aquest cop, com a Anoeta, els blancs marquen de penal i, en canvi, veuen com l'àrbitre no n'assenyala un de molt clar de Ramos. El pa de cada dia.

90+3'

Zidane aposta per Jovic, que debuta després del confinament. Marxa Benzema.

90+2'

Els jugadors de l'Athletic no poden rematar un servei de córner. Això s'acabarà....

90+1'

Groga per a Ramos, no podrà jugar contra l'Alabès. Per protestar. Quina cara que té, senyors.

90'

Cinc minuts d'afegit.

88'

L'Athletic, tocat de mort. No té ocasions.

85'

Zidane mou fitxa: marxa Valverde i entra Kroos.

84'

No pot rematar correctament De Marcos. Rep la pilota votant i el seu xut, misto, se'n va per sobre del travessser.

77'

🔄 Més canvis a l'Athletic: Sancet i Villalibre per Dani García i Williams.

75'

L'ÀRBITRE PERDONA UN PENAL DE RAMOS! No falla, el clàssic del Madrid. El central trepitja Raúl García dins de l'àrea, tal com havia passat a l'àrea contraria, però no assenyala res. Surrealista.

74'

Partit mediocre del Madrid que s'acaba enduent gràcies a un penal (aquest sí que ho era) transformat per Ramos. Ja va passar el mateix contra la Reial Societat, contra el Getafe...

72'

GOL DEL MADRID. RAMOS NO FALLA.

REIAL MADRID Gol GIF 2019

71'

Penal a favor del Madrid! Trepitjada de Dani García a Marcelo i pena màxima. Molt discutible, però sembla que ho és.

70!

L'àrbitre revisa un penal a favor del Madrid!

67'

No pot rematar Raúl García! Centrada de Yuri al punt de penal i el futbolista navarrès, en bona posició per xutar, s'acaba fent un embolic per culpa d'un mal control. Era molt clara.

65'

Centrada de Yuri que Courtois atura en dos temps.

62'

🔄 Doble canvi a l'Athletic: marxen Córdoba i Unai López i entren De Marcos i Vesga.

58'

Williams, desesperat. En cada jugada on hi ha contacte li assenyalen falta. Militao està tota l'estona al terra.

56'

Nova agressió de Ramos, que se suma a l'atac i acaba propinant un cop a Dani García. No es pot dir que sigui notícia.