Tres parades impressionants del porter Ali Khaseif frenen el Madrid.

I ocasió rere ocasió el Madrid acaba topant amb el porter local.

Gol anul·lat a Benzema

L'àrbitre considera que Cristiano empeny un rival abans de fer el gol.

31'
Gol anul·lat del Madrid

Després d'anul·lar el gol de Casemiro i de donar-lo, l'àrbitre anul·la el gol en consultar el VAR.

41'
GOL DE L'AL-JAZIRA! (1-0)
45+4'
Descans i derrota momentània del Madrid
46'
Comença la segona meitat
47'
Gol anul·lat a l'Al-Jazira

Un clar fora de joc quan ho tenien tot de cara per fer el 2-0 i l'equip dels Emirats Àrabs perden l'ocasió de sentenciar.

52'
Es retira lesionat Al Khaseif

Gairebé quaranta minuts jugant lesionat i finalment no pot seguir. L'heroi de l'Al-Jazira marxa del camp i en el seu lloc entra el porter suplent Al Senaani.

54'
Gol de Cristiano Ronaldo! (1-1)

Fàcil, fàcil. El davanter portuguès creua un xut potent des de dins l'àrea i finalment bat la porteria local.

64'
Benzema, al pal!

Genialitat de passada de Modric i el francès envia la pilota al pal.

69'
Al pal Benzema!

El Madrid torna a topar amb els pals. Increïble.

75'
Ho intenta el Madrid

No pot ni amb tot l'arsenal. El Madrid està abocat a l'atac i el porter rival i els pals aturen els blancs.

80'
Gol de Bale! (1-2)

Gareth Bale remata amb la cama esquerra dins l'àrea i Cristiano intenta tocar la pilota per fer el seu segon gol, però no l'acaba tocant. Al final, poc a poc, i la pilota traspassa la línia de gol.

90'
Tres minuts d'afegit
87'
L'Al-Jazira ho prova

Sembla molt complicat, però l'Al-Jazira vol el gol de l'empat. El Madrid controla i els ho impedeix. El contracop és l'únic recurs per als locals.

90+5'
FINAL! Cristiano Ronaldo i Bale salven l'eliminació del Madrid!

El Reial Madrid guanya pels pèls i arriba a una nova final del Mundial de Clubs. Dissabte es jugarà el títol contra el Gremio brasiler.

19:55
CRÒNICA | El Madrid se salva del ridícul al Mundial de Clubs (1-2)

No hi ha hagut ridícul, però poc ha faltat. La sorpresa s'ha gestat durant gran part del partit, però el Reial Madrid ha sabut refer-se a Abu Dhabi. La segona semifinal del Mundial de Clubs ha estat emocionant i, fins i tot, l'Al-Jazira, el club local, ha fet perillar el lloc dels blancs a la final. La remuntada amb els gols de Cristiano Ronaldo i Gareth Bale al tram final han fet justícia a un partit dominat pels de Zidane. [Crònica de l'Al-Jazira-Reial Madrid]