B.Aguilar, J.Carné
Diumenge, 15 de gener de 2017
11:45

[PORTADES] Messi, Suárez i Sergio Ramos

En clau blaugrana, els diaris catalans, deixen en portada el duet que va donar els tres punts del Barça en el partit de Lliga d'ahir. A Madrid se centren el el partit de la jornada d'avui entre Sevilla i Reial Madrid, amb especial atenció a Sergio Ramos.

...
11:55

[FUTBOL] A les 12h, jornada 18 per a l'Espanyol

Els blanc-i-blaus juguen a València el penúltim partit de la primera volta de LaLliga Santander 2016/17. L'objectiu són els tres punts per a poder apropar-se encara més a la zona d'Europa League. 23 punts actuals i en busca la primera victòria de l'any.

12:00

[FUTBOL] 1' - Comença el partit entre el València i l'Espanyol

València 0-0 Espanyol
12:15

[FUTBOL] 15' - L'Espanyol pateix

Quinze minuts de joc i el domini combinat amb ocasions són del València. Els jugadors de l'Espanyol estan tenint dificultats per sortir amb el control i quan passen el mig del camp comencen a tenir problemes. La pressió del València està sent molt efectiva. El partit encara està empatat i molt obert.

12:17

[Futbol] 17' - Gol del València

El golejador ha estat l'exblaugrana Martín Montoya. Parejo li envia la pilota a Nani per la banda esquerra, passada de la mort per a Montoya que remata superant Diego López.

València 1-0 Espanyol
12:30

[FUTBOL] El gol de Montoya contra l'Espanyol

Segon gol de la temporada del lateral valencianista Martín Montoya. Aquest cop la víctima ha estat l'Espanyol.

12:45

[FUTBOL] 45' - Mitja part a Mestalla

L'Espanyol perd per la mínima al camp del València després dels primers 45 minuts. El gol de Montoya al minut 17 fa justícia al marcador en un partit en què els de Quique Sánchez Flores estan patint la intensitat del conjunt ché, molt necessitat de punts, i només han xutat una vegada entre els tres pals.

12:50

[NBA] Pau Gasol i els Spurs no poden amb els Suns

Devin Booker, escolta dels Phoenix Suns, ha mostrat el seu màxim nivell per imposar-se als San Antonio Spurs de Pau Gasol. El jove jugador s'ha apuntat 39 punts i ha neutralitzat els 38 convertits per l'estrella de l'equip texà, Kawhi Leonard. El resultat final ha estat de 105-108 en la que és la segona derrota en els tres últims partits dels Spurs. Per la seva banda, Pau Gasol no ha tingut la seva millor nit: el pivot només ha fet 3 punts i ha capturat 10 rebots.

[FUTBOL] 46' - Comença la segona part a Mestalla

Els de Quique Sánchez Flores miraran de remuntar el gol de Montoya al minut 17.

13:27

[FUTBOL] 72' - Gol del València! Santi Mina sentencia el partit

Santi Mina ha aprofitat un refús de Diego López per marcar, amb el cap, el segon gol del València i sentenciar d'aquesta manera el matx.

València 2-0 Espanyol
13:44

[FUTBOL] 85' - Gol de l'Espanyol! David López ofereix esperança

Després d'un córner rematat per Gerard Moreno, el rebuig mort dins l'àrea petita el resol David López.

València 2-1 Espanyol
13:50

[FUTBOL] 90+3' - Final: L'Espanyol perd a Mestalla

Grans últims minuts en la decebedora derrota de l'Espanyol. Resultat final de 2-1 contra el València en un dels pitjors partits de la temporada. David López ha retallat al 85' els gols de Montoya i Santi Mina. Caldrà millorar.

14:18

La crònica del València-Espanyol

Pólvora mullada a Mestalla. L'Espanyol ha perdut per 2 gols a 1 contra el València en un partit en què no s'ha acabat de trobar còmode en cap moment i la realització ofensiva dels de Quique Sánchez Flores ha brillat per las seva absència. Un gol al minut 85 de David López ha donat alguna opció als blanc-i-blaus, però al final el conjunt ché s'ha acabat emportant la victòria.

[Segueix llegint]

14:23

L'1x1 de l'Espanyol-València

Decebedor Espanyol el dia que el València ha ressorgit de l'obscuritat. Als blanc-i-blaus els ha faltat idea, joc i confiança. Derrota per 2-1 a Mestalla per seguir prenent notes i veure aspectes on poder millorar.

[Llegeix l'1x1 del partit]

14:30

[FUTBOL] Els grans partits de la tarda són a la Premier League

El Manchester City de Pep Guardiola juga a les 14.30h contra l'Everton de Ronald Koeman, mentre que el Manchester United de Mourinho es juga els tres punts a les 17.00h contra el Liverpool.

15:18

[FUTBOL] El City perd al descans

El Manchester City de Pep Guardiola està perdent a la mitja part del partit contra l'Everton. Lukaku ha marcat el gol passada la mitja hora de joc i ha desequilibrat el marcador en un matx en què els citizens estan tenint el control absolut de la pilota però no estan materialitzant les ocasions.

Everton 1-0 Manchester City

16:26

[FUTBOL] Koeman sotmet Guardiola a la contra (4-0)

La crisi al Manchester City torna a aparèixer i les crítiques a Pep Guardiola tornaran. Els citizens han caigut derrotats de manera escandalosa a casa de l'Everton de Ronald Koeman per un contundent 4-0 amb el contracop com a principal arma. Nova desfeta dels sky blues, primera del 2017 i la Premier League es torna a allunyar.

Everton 4-0 Manchester City

[Segueix llegint...]

17:04

[FUTBOL] Comença el Manchester United-Liverpool

Old Trafford acull el partit de la jornada a la Premier League. El Liverpool (3r) no vol perdre de vista el líder, el Chelsea, i intentarà aconseguir una difícil victòria a l'estadi d'un Manchester United que encadena nou partits sense perdre.

Manchester United 0-0 Liverpool
17:15

[FUTBOL] L'empat del Niça ajusta la Ligue 1

Victòria del PSG i empat del Niça, el líder a França. La Ligue 1 s'ajusta i es posa interessant.