La candidatura de Xavier Trias ha recuperat els quatre districtes que aquesta espai polític va perdre fa quatre anys, Sarrià-Sant Gervasi, Les Corts, L'Eixample i Gràcia. Han estat, a més, els districtes on s'ha registrat una participació més alta. No ha aconseguit, però, la victòria a Sants-Montjuïc, que si es va apuntar el 2011, quan CiU va guanyar l'alcaldia. El PSC ha repetit a Nou Barris, i li ha pres als comuns el lideratge als districtes d'Horta-Guinardó, Sant Martí i Sant Andreu, mentre que Colau ha retingut Ciutat Vella i Sants-Montjuïc.

🔴 Resultats Eleccions Barcelona 2023, DIRECTE | Última hora al triomf de Xavier Trias
 

🔴 Eleccions municipals 2023, DIRECTE | Resultats, guanyadors i escrutini
 

A Sarrià-Sant Gervasi, on fa quatre anys va guanyar Ciutadans, aquesta nit Junts s'ha imposat amb el 40,0% dels vots i a força distància del PP, que amb 14,9%, ha quedat en segon lloc. Trias ha guanyat també a Les Corts, on ha guanyat amb el 31,2% dels vots, seguit pel PSC (16,7%). ERC que va guanyar a aquest districte fa quatre anys ha quedat en cinquena posició. També va guanyar Maragall el 2019 a l'Eixample, on Junts ha registrat avui un 28,3% dels vots, seguit d'aprop per Ada Colau (22,1). Finalment, la candidatura de Trias s'ha imposat a Gràcia, que havien conquerit els comuns a les darreres eleccions. Aquesta nit les dues forces han mantingut un frec a frec que s'ha resolt per un 0,7% de diferència en què la candidatura de Junts s'ha imposat amb un 26,5%. Sarrià ha estat precisament el districte amb una participació més alta, que ha superat el 70%, mentre que Les Corts ha registrat un 67,8%, i L'Eixample i Gràcia, superen el 64.

El PSC ha repetit a Nou Barris, que ha registrat un 51,7 de participació, i on ha aconseguit un 31,0% de vots a força distància de la següent força, els comuns, que s'han quedat amb un 17,5%. A més, la candidatura de Collboni ha aconseguit sumar Horta Guinardó (22,5%), Sant Martí (22,9%) i Sant Andreu (23,4%), on van guanyar els comuns fa quatre anys i que han tingut una participació del del 57% la primera i el 60% Sant Martí i Sant Andreu.

Dels sis districtes que els comuns van liderar fa quatre anys només han pogut conservar Sants-Montjuïc (22,5%), on ha quedat frec a frec amb el PSC (20,9%) i que ha tingut un 57,3% de participació, i Ciutat Vella (28,5%), on hi ha hagut la participació més baixa, 47,2% i on el PSC (21,0) ha quedat en segona posició.