Comença el compte enrere per al 28-M. Aquest dijous s'inicia una de les campanyes electorals amb més incògnites dels darrers anys. La batalla de les eleccions municipals 2023 es presenta amb molts interrogants i qüestions importants sobre la taula, com ara la sequera, l'augment continuat del preu de l'habitatge i la "Catalunya buidada", així com també altres preocupacions d'aquells qui viuen als entorns urbans, com ara la brutícia de la seva ciutat, el turisme, el trànsit, o bé, la seguretat ciutadana. Una de les pugnes polítiques d'aquest 28-M és, precisament, a l'Ajuntament de Barcelona. Què és el que plantegen els candidats a l'alcaldia de Barcelona per aquestes eleccions municipals? Com enfoquen la campanya els partits? Com acabarà incidint el que es decideixi a les urnes aquest maig a la política catalana i espanyola dels propers mesos? Per respondre tot això, i entendre en quin punt ens trobem, ElNacional.cat posa en marxa aquest dijous, coincidint amb l'inici de la campanya, el redisseny de la newsletter de capçalera, amb l'objectiu d'oferir la informació més rellevant als lectors i usuaris del diari cada vespre.

La newsletter d'ElNacional.cat pretén desgranar tota la informació al llarg d'aquests 15 dies de campanya, oferint també contingut propi, com ara entrevistes amb els candidats, passejades i perfils per conèixer-los més a fons, i entendre les seves propostes. A més, cada vespre, el diari també compartirà l'article més viu de la campanya, ja que durant aquestes dues setmanes seguirem en directe tot el que passi als actes dels partits, el diàleg entre els mateixos candidats i els temes candents, recollint, òbviament també, qualsevol polèmica que aixequi polseguera al carrer i a les xarxes. Cada nova edició del butlletí, que podràs rebre al teu correu abans de les 22 h si et subscrius ara mateix, oferirà també articles de servei per saber com serà la jornada del 28-M i tot el que et cal saber per anar a votar al col·legi electoral, quines llistes hi ha i en quin punt estan les batalles municipals a grans ciutats catalanes i espanyoles, així com també a les autonomies que el 28-M escolliran els seus parlaments.

I tot plegat, qui t'ho explicarà? L'equip d'ElNacional.cat que farà possible la cobertura de les eleccions municipals i les eleccions autonòmiques 2023. Cada dia, el lector podrà posar cara a un dels periodistes de la secció de política i a diversos membres de l'equip que estan treballant des de fa mesos en el projecte. Aquest butlletí també oferirà una breu agenda per saber on seran l'endemà els candidats i quins actes tenen previstos. Si vols estar al dia de tot el que passi i rebre-ho al teu correu cada nit, ja ho saps, només cal subscriure't a la newsletter d'ElNacional.cat. Si ets dels qui ja la rep, et convidem a gaudir el nou format, i si ets d'aquells que s'hi sumen a partir d'avui, benvingut!