L’Espanya buidada tampoc no ha aconseguit aquest 28-M convertir en una realitat els bons pronòstics que feien les enquestes d’aquestes eleccions autonòmiques i municipals. Les candidatures de la plataforma que representa els territoris despoblats de l’Estat només ha aconseguit representació parlamentària a l’Aragó, si bé es preveia que a La Rioja també aconseguirien situar-hi una parlamentària. El més greu per a Espanya Buidada és que ni tan sols a l’Aragó els diputats seran rellevants per decidir el futur polític de la comunitat autònoma.

La formació Aragón Existe ha obtingut tres representants, cosa que podia col·locar aquesta formació com a frontissa per poder investir un president socialista o popular, segons els interessos de l’Espanya buidada, però es convertirà en un partit irrellevant en aquesta cambra regional. Això es deu al fet que la suma del PP (28 diputats) i Vox (7) ja supera la majoria absoluta. Ara bé, aconseguir aquest nombre de representants garanteix a la formació comptar amb un grup propi al parlament aragonès. Aquesta candidatura ha estat liderada per Tomás Guitarte, també diputat al Congrés, a Madrid, amb Teruel Existe.

No obstant això, a la ciutat de Terol, la formació ha obtingut el seu millor resultat quedant en segona posició amb cinc regidors, per sobre del PSOE, que n'ha obtingut tres. Ara bé, Teruel Existe no té opcions per configurar cap executiu, ja que el PP ha aconseguit la majoria absoluta amb onze regidors.

Una cosa similar ha passat a La Rioja i a la seva capital. Al parlament autonòmic, la candidatura del Partido Riojano s’ha quedat a les portes de colar-hi un representant. Mentre que a Logronyo, la llista de l’Espanya buidada ha obtingut un regidor. De totes maneres, el Partit Popular ha aconseguit la majoria absoluta en aquesta ciutat amb 14 representants a l’ajuntament.

L'Espanya Buidada ha presentat candidatures per a les eleccions del 28 de maig en un total de 233 municipis i 50 entitats locals de 13 províncies: Terol, Osca, Saragossa, La Rioja, Burgos, León, Palència, Salamanca, Valladolid, Astúries, Toledo, Conca i Almeria. En l'àmbit autonòmic, l'Espanya Buidada ha concorregut a les eleccions d'Aragó, La Rioja, Astúries i Castella-la Manxa. Ja es preveia que en aquestes dues comunitats autònomes, no aconseguirien obtenir cap parlamentari.

Ara bé, una candidatura que podria formar part d’Espanya Buidada —però que no forma part de la plataforma—, Jaén Merece Más, ha aconseguit tres regidors en el consistori de la ciutat i tindrà la clau per decidir qui governa en aquest municipi. Concretament, els regidors de Jaén Merece Más seran necessaris per solucionar l’empat a 11 entre el PSOE i el PP i conformar una majoria de govern, que se situa en els 14 regidors.