El president de la Generalitat, Quim Torra, i el vicepresident, Pere Aragonès, coincidiran dilluns amb les ministres en funcions Nadia Calviño, Margarita Robles i Maria Jesús Montero en el sopar de Foment del Treball per lliurar els Premis Carles Ferrer Salat i les Medalles d'Honor de la patronal catalana.

Ho han informat a Europa Press fonts properes a la trobada, a la qual també ha estat convidat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i que tindrà lloc a partir de les 20 hores a l'Hotel Sofia de Barcelona en una vetllada presidida pel líder de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, que comptarà també amb la presència del president del País Valencià, Ximo Puig.

De moment, han confirmat assistència per part de l'Executiu central la ministra d'Economia i Empresa, Nadia Calviño; la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, i la ministra de Defensa, Margarita Robles.

També està prevista l'assistència dels consellers d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; el de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir El Homrani.

Per part de l'Ajuntament de Barcelona, està prevista la presència del primer tinent d'alcalde, Jaume Collboni, mentre que també hi anirà la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera.

Un any després

L'esdeveniment arriba gairebé un any després del mateix que va reunir l'any passat al líder del Govern espanyol i al de la Generalitat, després de la declaració de Pedralbes.

Així mateix, discorrerà una setmana després de la celebració de les eleccions generals i un mes després de la publicació de la sentència del procés.