Aticco, la start-up catalana líder en coworking, ha tancat el lloguer d'unes oficines de 2.200 metres quadrats ubicades a l'antiga seu del PDeCAT, al carrer Provença, segons la consultora immobiliària Forcadell, qui ha assessorat l'empresa. 

L'edifici, antiga seu del PDeCat, va ser comprat recentment pel fons d'inversió Summit Venture Partners, qui ha decidit mantenir el tipus d'ús d'oficines i llogar la totalitat de la superfície a Aticco. Els 2.200 m2 d'oficines, distribuïts en set plantes, dues terrasses, jardí i parking, s'inaugurarà durant l'abril del 2019, i Forcadell en comercialitzarà l'edifici en exclusiva. 

Segons la consultora, no és la primera vegada que aquesta start-up, fundada per Gabriel Espín, Franz Pallerés i Juan Carlos Morales, aposta per la capital catalana. En aquest sentit, Aticco ja compta amb metres de coworking a un edifici al [email protected], el MED. 

Aticco és una empresa catalana fundada el 2016 que va iniciar la seva activitat amb gairebé 1.000 m² de coworking en ple centre de Barcelona, ​​a Ronda Sant Pere, 52. Tan sols dos anys més tard la start-up compta amb 14.000 m2 de superfície, fet que la converteix en líder del sector coworking a Barcelona. L'estratègia de creixement de la companyia preveu expandir la seva marca a altres ciutats d'Espanya i Europa.

Segons Gabriel Espín, Co-fundador i CEO de Aticco "en aquests 2 anys de vida, Aticco ha viscut un creixement accelerat que evidencia l'èxit d'aquest model d'espais de treball. Cada vegada són més les empreses que aposten per la flexibilitat i la infinitat de serveis que ofereix el coworking tant per a empreses grans com per a estructures petites", explica. La start up ha assegurat que continua buscant noves ubicacions a Barcelona per al 2019. L'operador d'espais de coworking ha inaugurat recentment part de l'edifici MED, ubicat al Passeig Garcia Faria davant de les platges de Llevant i la Mar Bella.