Seat entrarà al mercat dels patinets elèctrics a partir del desembre del 2018, amb l'ajuda de l'empresa Segway, en el marc de la seva nova estratègia que anomena "micromobilitat". Aquesta, pretén buscar solució als problemes de la circulació a les grans ciutats, com ara embussos, aparcament o contaminació. L'estratègia de l'empresa passa per crear un catàleg de productes i serveis que suposi noves solucions en el marc de la mobilitat urbana. Així, preveu llençar productes amb totes les marques del grup. 

El seu patinet, eXS powered by Segway, costarà 599 euros i es podrà trobar als concessionaris de la marca a partir del desembre de 2018 a Espanya, i el 2019 a la resta d'Europa. Els empleats de l'automobilística catalana el podran adquirir en exclusiva durant el pròxim Black Friday, el 23 de novembre. 

 

El nou patinet elèctric està dissenyat per la companyia Seat però inclou la tecnologia elèctrica del fabricant de patinets Segway, amb el qual l'empresa catalana ha arribat a un acord estratègic per donar resposta a la creixent demanda de mobilitat elèctrica. 

L'eXS powered by Segway permet arribar fins a 25 quilòmetres per hora, inclou llums davanteres i del darrere LED, pantalla LCD, control de creuer i sistema d'antirobatori dissuasiu. 

El producte es presentarà el pròxim 13 de novembre al congrés Smart City Expo World Congress 2018 de Barcelona.