L'Agència Tributaría ja ha publicat la llista dels grans morosos d'Hisenda, en la qual s'inclouen els deutors de més d'un milió d'euros. Aquest any, la llista inclou 4.318 contribuents que deuen més de 15 milions d'euros.

Entre els noms destaquen l'expresident de Bankia, Rodrigo Rato, l'expresident de Banesto, Mario Conde, amb un deute de 15 milions d'euros, el cantat Miguel Bosé i el jugador de futbol Dani Alves.

Mario Conde augmenta el seu deute: l'exbanquer deu ara 14,96, respecte els 9,9 milions de l'any anterior. Miguel Bosé apareix al llistat amb un deute d'1,8 milions, en tant que Rodrigo Rato consta amb un deute que supera en 2.000 euros el milió d'euros. Dani Alves ja va estar en la llista publicada l'any 2016 i enguany hi torna a aparèixer amb un deute de 2,6 milions.

Del total de morosos, la majoria (3.978) són persones jurídiques, i 340 són persones físiques. De l'import total, més de 6.800 milions d'euros (el 44%) es correspon amb deute de deutors en procés concursal (més de 1.600 deutors, el 37,9% del total) i, per tant, és deute afectat per un procés en el qual les possibilitats de cobrament efectiu es troben limitades mentre duri el mateix procés concursal.