El club de vendes per internet Vente-Privée ha absorbit el 100% de l''outlet' espanyol de moda Privalia, una operació d'acord amb l'objectiu d'expansió a Europa, segons ha informat la firma francesa en un comunicat en el qual no s'ha especificat la xifra de l'operació.
Ambdues parts s'han mostrat satisfetes amb l'acord que crea un gegant del comerç electrònic. D'una banda, els cofundadors de Privalia, Lucas Carné i José Manuel Villanueva han assegurat que "estem molt contents d'unir-nos al creador del model de negoci de les vendes flaix a Internet. Aquesta aliança ens permetrà accelerar el nostre creixement i ampliar la nostra oferta a nous sectors, per la qual cosa els nostres socis es veuran beneficiats." La companyia que va ser fundada el 2006, es troba actualment present a Espanya i opera també Itàlia (2008), Brasil (2009), Mèxic (2010), sobre la qual cosa es destaca que "continuarà sent pilotada pel seu actual equip directiu". Seguidament, també han apuntat que "estem molt contents d'unir-nos al creador del model de negoci de les vendes flaix a Internet. Aquesta aliança ens permetrà accelerar el nostre creixement i ampliar la nostra oferta a nous sectors, pel que els nostres socis es veuran beneficiats."
Per la seva part, amb l'adquisició de Privalia, vente-privee.com amplia la seva cartera a Europa després d'haver aconseguit una participació majoritària a la societat eboutic.ch a Suïssa, cofundada el 2007 per Arthur Dauchez i Laure de Gennes, que continuen sent els accionistes minoritaris del grup Maüs Frères i romandran també al capdavant de la companyia. "Aquesta nova etapa del nostre desenvolupament s'inscriu en la nostra visió a llarg termini de l'empresa. Aquesta nova expansió reforça la recerca del nostre desenvolupament actiu a Europa iniciat el 2015 amb la presa d'una participació majoritària de la companyia belga vente-exclusive", ha afirmat el president i fundador de vente-privee.com, Jacques-Antoine Granjon.
En aquest entorn tan competitiu amb múltiples actors, Vente-Privée permetrà tant a Privalia com a eboutic.ch passar "a una etapa clau de creixement per al seu desenvolupament, mantenint un alt nivell d'autonomia".