Les varietats Gallo Nature 100% llegum que Grup Gallo va llançar l'any passat al mercat han estat reconegudes com el producte agroalimentari més innovador de 2022 pels premis 'Qcom.es'. La publicació, especialitzada en la difusió de l'activitat de la indústria agroalimentària i les novetats sobre productes alimentaris a Espanya, ha celebrat la desena edició dels seus premis.
Amb la finalitat de revertir les barreres que frenen el consum d'aquest aliment a Espanya, Pastes Gallo va treballar en la nova gamma Gallo Nature 100% Llegum amb quatre varietats de pasta elaborades amb un sol ingredient a base de llentia vermella, cigró i pèsol. Amb aquesta proposta, la marca va posar a l'abast de les famílies una nova i deliciosa manera de menjar aquest aliment, contribuint a reduir aquelles barreres que tradicionalment han frenat el seu consum. La nova gamma Gallo Nature 100% Llegum se circumscriu en l'aposta estratègica com a marca fabricant per desenvolupar categories d'alimentació saludable i per la contribució real i efectiva com a empresa líder del sector agroalimentari espanyol al canvi de paradigma cap a un sistema alimentari més saludable i just.
En aquest sentit es va expressar Montse Santafé, Màrqueting Mànager d'Healthy Food en Grup Gall, qui va recollir el premi al costat de|juntament amb Jaume Armengol, responsable d'Innovació de la planta ubicada a Esparreguera (Barcelona) que la companyia destina en exclusiva a l'elaboració i innovació de varietats Sin Gluten des de 2014: "Per a Grup Gall la innovació és una de les principals palanques de creixement de la companyia i aquest premi és un reconeixement al talent i al treball en equip que moltes vegades és l'esforç de mesos o fins i tot d'anys".
Conscients de la necessitat de contribuir a l'increment del consum de llegums -els experts en nutrició adverteixen sobre la necessitat de duplicar els paràmetres actuals, situats en les 2.5 kg/persona a l'any-, l'equip d'innovació de Grup Gallo va posar fil a l'agulla per crear una manera de menjar llegum gaudint de la millor pasta. "Amb Gallo Nature 100% Llegum cobrim una necessitat alimentària impulsant el consum dels llegums, que són font del percentatge de proteïna vegetal més gran. A Espanya només consumim una quarta part de les racions recomanades. Amb Gallo oferim un producte ràpid de cuinar, versàtil i deliciós que agradarà fins i tot als més petits de la casa", va concloure Montse Santafé.