Horrorland, el nou parc de terror de Cercs, ha estat guardonat amb els Scar Awards, els premis del sector del terror més importants d’Europa. Aquests guardons els atorga una associació formada per diferents experts del món del terror, l’oci i l’espectacle. Aquesta és l’onzena edició i en aquesta ocasió hi havia 90 nominats repartits entre 15 categories diferents.

Així doncs, Horrorland ha guanyat el premi al millor Scream Park de tot Europa, i es posiciona com el primer parc de només un any d'antiguitat que rep aquest guardó. Estava nominat juntament amb altres 5 parcs més: 2 d’Holanda, 2 d’Alemanya i un d’Irlanda. Aquest és el premi més important que s’entrega ja que és l’únic de caire europeu (la resta de categories només premien parcs i esdeveniments de dins del Regne Unit).

"Tot i que la resta de contrincants són parcs amb més trajectòria i bagatge, el jurat ha decidit guardonar el parc del terror situat a Cercs destacant la qualitat dels decorats, la posada en escena de les seves experiències, la professionalitat de les actrius i els actors i la campanya de màrqueting i comunicació duta a terme per tal de donar a conèixer el nou parc", segons assegura la companyia en un comunicat.

L’entrega del premi va tenir lloc ahir a la nit, en una cerimònia celebrada al parc Alton Towers del Regne Unit on els quatre directors d’Horrorland van ser els encarregats de rebre el guardó enmig d’una gran ovació i reconeixements per part de tots els assistents. Finalment, la segona edició d'Horrorland obrirà portes el 4 d'octubre amb més espai i noves atraccions.