Els membres del consell d'administració de la Fira de Barcelona han decidit no presentar-se a la reunió programada avui amb el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, a mode de protesta "per com s'han fet les coses", segons ha avançat El Confidencial

La reunió d'aquest divendres havia de servir perquè Valls, que no és habitual que assisteixi a les reunions del consell de la Fira, expliqués la proposta de Pau Relat com a relleu de Josep Lluís Bonet al capdavant de la Fira de Barcelona. Amb tot, el digital assegura que els membres han optat per no presentar-s'hi "en protesta per haver-se enterat per la premsa" d'aquest relleu i també per com s'ha fet la proposta. 

El consell d'administració de la Fira està format per vuit membres, que són Núria Basi, Luis Conde, Agustí Cordón, Enric Crous, Pedro Fontana, Enrique Lacalle, Miquel Martí i Carles Vilarrubí i cap d'ells s'ha volgut trobar amb Valls. Des del diari Ara expliquen que fonts del consell asseguren que hi ha un desencís generalitzat dins de l'ens firal, ja no amb el candidat, Pau Relat, sinó amb la manera com s'ha gestionat tot plegat i el fet que Valls decidís filtrar-ho a la premsa. 

El relleu de Bonet al capdavant de la Fira ja fa temps que s'està gestant, i va ser ahir quan es va saber que la Cambra de Comerç, la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona havien arribat al consens amb el nom de Pau Relat. Amb tot, abans ja havien sonat diversos noms, com Miquel Martí (Moventia), Kim Faura (Telefónica) o Pedro Fontana (Áreas), però finalment l'escollit ha estat l'empresari de MAT Holding.