Els treballadors de Naturgy, juntament amb la pròpia la pròpia companyia, han donat, a través de la Fundació Naturgy, 1,1 milions d'euros a la Creu Roja, import que es destinarà a la compra d'equipament sanitari per fer front a la crisi del coronavirus. Aquesta quantitat serà utilitzada de forma íntegra per adquirir equips de protecció individual i respiradors volumètrics amb material fungible, que es donaran a centres sanitaris de tot Espanya.

Aquesta col·laboració econòmica respon a la crida "Creu Roja Respon" que ha llançat l'organització humanitària i amb la qual pretén dur a terme projectes per minvar els efectes de la crisi de la pandèmia. La Fundació Naturgy també col·labora amb Creu Roja en diversos projectes i iniciatives relacionades amb el Pla de Vulnerabilitat de la companyia.

El president de Naturgy, Francisco Reynés, ha volgut destacar la solidaritat i el compromís de tota la plantilla de Naturgy i "el seu compromís amb la societat, més enllà del que ja estan demostrant per assegurar un servei bàsic com l'energètic".

Aquesta iniciativa se suma a d'altres que els empleats de l'energètica han posat en marxa les últimes setmanes, com la cessió dels llits de la Universitat Corporativa de Puente Nuevo a l'hospital de Corredor del Henares de Coslada o la fabricació de peces de protecció facial amb impressores 3D.

A més, la companyia ha impulsat un paquet de mesures de suport als seus clients, com l'ajornament del pagament de les seves factures, un servei de videotrucada mèdica o el subministrament gratuït d'energia als hospitals medicalitzats.