Minuts després que es fes pública la mort de Miquel Valls, han començat a fer-se públiques les notes de condol a través de les xarxes socials. Un dels primers en fer públic el seu condol ha estat el president de la Generalitat, Quim Torra.

També el líder dels socialistes catalans, Miquel Iceta, s'ha fet ressò de la defunció al seu Twitter, sense fer-ne cap comentari.

Més emotiu ha estat Enric Millo que qualifica, en la seva piulada (en castellà) a Miquel Valls de "amigo" , apunta que "le echaremos mucho de menos" i assegura que "trabajó sin descanso hasta sus últimos días para mejorar nuestra sociedad".

El successor de Miquel Valls a la presidència de la Cambra, Joan Canadell, en unes declaracions a TV3, ha volgut expressar el seu condol a la família de Valls, i n'ha alabat l'eficàcia i la capacitat per sanejar l'entitat. Canadell ha afirmat que "Tot i que teníem una visió diferent, s'ha de dir que Miquel Valls estimava la Cambra i estimava el país i va fer el millor pel teixit empresarial de Catalunya".

La presidenta de la Diputació, la socialista Núria Marín, ha expressat el seu condol també per Twitter. Ha afirmat que "per mi va ser una persona molt propera, que sempre va donar el seu suport a la ciutat i que deixa una empremta profunda" i ha apuntat que "Sense dubte el trobarem a faltar".