La revista nord-americana Global Finance ha escollit a CaixaBank com a millor banc a Espanya per cinquè any consecutiu, i també a Europa Occidental per primera vegada. En un comunicat aquest dijous, l'entitat financera ha exposat que el jurat dels premis ha valorat factors com "el creixement, la solidesa financera i la innovació dels productes i serveis" de CaixaBank.

A més, detalla que el jurat està format pels editors de la revista, que valoren l'opinió d'analistes, consultors, executius del sector bancari i els propis lectors.

El president de CaixaBank, Jordi Gual, ha celebrat que aquest guardó suposa "un nou reconeixement" a la manera diferencial de fer banca de l'entitat. "Propera, de qualitat, compromesa amb la societat, i que aposta de manera ferma per la innovació, fins i tot en un entorn difícil, amb tipus d'interès negatius i una forta competència en els mercats", ha valorat Gual sobre CaixaBank.

Per la seva banda, el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, ha assenyalat que l'entitat financera "ha seguit consolidant en 2018 el seu lideratge en banca minorista i banca digital al mercat ibèric". Gortázar ha ressaltat que el Pla Estratègic 2019-2021 "impulsa la tecnologia al servei de clients i empleats" i reforça el model de banca socialment responsable.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat