CaixaBank, juntament amb Microsoft, han obert aquest dilluns la convocatòria d'una nova edició dels premis WONNOW, dirigits particularment a les alumnes de graus universitaris tècnics a Espanya per tal d'incrementar la presència femenina en el sector científic.

La tercera edició dels Premis WONNOW s'obre novament aquest 2020 per a les estudiants amb millor expedient acadèmic en STEM -Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques- i amb 180 crèdits superats de les 79 universitats espanyoles.

Aquests premis, amb un valor de 10.000 euros al millor expedient i 10 beques remunerades per treballar a CaixaBank, pretenen premiar "l'esforç i talent de les alumnes" així com "impulsar la presència de dones en els àmbits de la ciència i la tecnologia" com ha explicat el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar.

Amb aquesta iniciativa, CaixaBank i Microsoft pretenen recompensar les habilitats digitals i tecnològiques d'aquestes estudiants i acabar amb la bretxa de gènere en aquest sector. A més, Gortázar considera que l'entitat financera aposta per "la diversitat i la igualtat d'oportunitats" entre els dos sexes a través de la selecció de les deu estudiants per treballar en les seves delegacions.

Les edicions prèvies dels Premis WONNOW han tingut una àmplia rebuda per la ciutadania, amb una participació de 700 alumnes d'universitats de tot Espanya. Les alumnes universitàries a STEM tindran fins al 30 d'abril per presentar la seva sol·licitud en aquesta web.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat