L'emoció de la cantant Patti Smith s'ha encomanat avui als assistents a la cerimònia de lliurament dels Nobels a Estocolm, on ha interpretat de manera molt sentida el tema "A Hard Rain's A-Gonna Fall" de Bob Dylan, guardonat amb el premi de Literatura. Una enorme ovació ha premiat la cantant nord-americana, de 69 anys, que ha interromput la cançó en una ocasió i ha tingut una petita ensopegada una segona vegada.

Smith ha cantat acompanyada únicament per una guitarra el tema de Dylan, que ha hagut d'interrompre. "Ho sento, ho sento, estic nerviosa", ha dit la veterana artista. La directora de la Reial Orquestra Filharmònica d'Estocolm, la jove Marie Rosenmi, ha advertit de l'error a la cantant, que h demanat de reprendre l'estrofa i ha rebut el primer aplaudiment de l'auditori, entre els quals hi havia els reis de Suècia, Silvia i Cars Gustavo, i la princesa hereva, Victòria, amb el seu espòs, el príncep Daniel.

Posteriorment, la cantant, embargada per l'emoció, ha tingut una segona ensopegada amb la llarga i complexa lletra de la cançó de Dylan, però sabut reposar-se per donar més potència a la veu mentre alguns dels assistents no podien retenir les llàgrimes. L'auditori li ha dedicat una enorme ovació en finalitzar un tema molt significatiu en la carrera de Dylan, compost el 1963, un himne de la cançó protesta que va ser escrita en els anys de la por davant d'una possible guerra nuclear.

És un tema atapeït de visions inquietants, com la que parla d'un nounat envoltat de llops, i al que la cantant de Chicago ha imprès una gran emoció.