L'artista urbà Tvboy ha dedicat la seva última obra al cantant Pau Donés, del que ha dibuixat un personal retrat en la cantonada de Passeig de Gràcia amb l'avinguda Diagonal a Barcelona, coincidint amb el primer aniversari de la seva mort.

La vida és un regal

Tvboy, una de les firmes fonamentals de l'art urbà a Barcelona, ha pintat un grafit en el qual es veu a Pau Donés vestint una túnica i amb una aura de sant. Al costat de la imatge ha escrit "la vida és un regal", un dels lemes del cantant de Jarabe de Palo.

El grafiter ha divulgat la seva nova obra en un vídeo en el seu compte de Twitter, en la qual assenyala que aquest és el seu "homenatge" a Pau Donés a un any de la seva partida. 

Tvboy inèdit

El Passeig de Gràcia és una de les zones predilectes del grafiter per materialitzar les seves obres. A la concorreguda avinguda barcelonina, per exemple, ha representat en més d'una ocasió a Messi, una de les seves muses particulars. Altres de les seves obres recents són la sàtira amb la qual va presentar Supertrump o el mural dedicat a Maradona al carrer Ramon y Cajal del barri de Gràcia. 

Montserrat caballe tv boy
Retrat inèdit de Monserrat Caballé de l'artista urba Tvboy exposat a la Casa Seat. Foto: Twitter Tvboy

La pintura dedicada a Pau Donés ha coincidit amb la inauguració a la Casa Seat de Barcelona d'una exposició dedicada a l'art de Tvboy. Una retrospectiva que, fins al 30 de setembre i sota el nom de #HomeStreetHome, recull més de 70 obres inèdites de l'artista urbà d'origen italià establert des de fa anys a la capital catalana. 

Imatge principal: L'obra d'art de Tvboy en homenatge a Pau Donès després d'un any de la seva mort.