Setmana moguda a Hollywood. L'Acadèmia de les Arts i Ciències Cinematogràfiques ha publicat, per error, unes 'prediccions' a priori des del seu compte oficial de twitter. El tuit és del 3 de febrer però des d'aleshores, la rumorologia no ha parat d'alimentar-se. Tot indica que corresponen als guanyadors dels propers Premis Oscar que se celebraran la matinada del proper 10 de febrer, hora catalana. Pocs minuts després de la publicació, l'Acadèmia ha esborrat el tuit tot i que ja s'ha replicat el llistat a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació. És aquesta llista:

Hi ha una repartició paritària entre dues pel·lícules: 'Parasite' i '1917' amb quatre guardons per cadascú respectivament. Tot i que el gran triomf, el títol a Millor Pel·lícula, també estrangera i guió original seria per 'Parasite'. Per la seva banda, 1917 tindria l'Oscar al Millor Director que seria per Sam Mendes. Del 'Joker', es confirmaria el Millor Actor per Joaquin Phoenix i la Millor Actriu seria per Renée Zellweger amb 'Judy', sobre la vida i misèries de l'actriu Garland. Pel que fa als millors actors secundaris serien per Brad Pitt amb 'Once Upon a Time in Hollywood' i Laura Dern amb 'Marriage Story'.

Davant l'impacte mediàtic d'aquesta publicació, l'Acadèmia, a part d'esborrar-la també ha decidit fer una rectificació excusant-se amb que tot plegat es tractava d'una broma: "Convidem als fanàtics de twitter a fer i compartir els seus Oscar, un problema va semblar que nosaltres publiquéssim els guanyadors".