El concursant d'Eufòria Triquell ha anunciat que ha començat a treballar en el seu primer disc. Un àlbum de què encara no ha descobert el seu títol ni la data de presentació, però del qual sí que sabem que el presentarà en directe, en el marc del Guitar BCN a la Sala Apolo de Barcelona el pròxim 13 de maig.

🎤 Eufòria o com TV3 ja no és (només) la tele dels tiets i les tietes
 

Amb la discogràfica d'Oques Grasses

Triquell, un dels concursants més aclamats i carismàtics de la primera edició del talent show de TV3 Eufòria: de fet va ser finalista, destacant com el segon participant més votat, entrarà aviat a l’estudi per a enregistrar-hi algunes de les moltes cançons que té preparades i que per la seva qualitat va convèncer l’equip del segell Halley Records. Aquesta discogràfica independent barcelonina és la responsable de les carreres discogràfiques de formacions com Oques Grasses, Stay Homas, Suu, Els Catarres, Roba Estesa, Meritxell Neddermann o Lildami, justament un dels jutges del programa.

Cartell Triquell GuitarBCN
Triquell actuarà el 13 de maig a la sala Apolo de Barcelona dins del festival Guitar BCN

Primer single després de l'estiu

Amant de la música i la producció, Triquell ha destacat des del primer moment al talent show de TV3 Eufòria, on el públic l’ha pogut descobrir com un intèrpret versàtil i apassionat. Tant, que finalment ha resultat ser el segon concursant més votat. Després de quatre mesos submergit en la voràgine televisiva, el cantant entrarà per fi al’estudi per exercir-hi una de les seves principals passions: la producció i la gravació de cançons. Després de l’estiu, Triquell presentarà la seva primera cançó, que es mourà entre el pop i la música urbana, i que formarà part del seu esperadíssim àlbum de debut.