No tot serà el Coti x Coti i The Tyets estrena novetat musical poc abans que arribi l'estiu, com porta fent des de ja fa tres anys. Aquest cop, el duet s'ha atrevit amb Que vinguis, una cumbia-reggaeton que es consolida com el primer avançament del seu nou disc, que està previst pel proper 2025. "Estem molt emocionats de compartir Que vinguis amb tots vosaltres. Hem treballat molt per crear una cançó que capturi l'essència de l'estiu i faci que tothom es posi a ballar", ha destacat el grup. La cançó arriba acompanyada per un videoclip rodat a Miami, on han produït nova música.

El nou tema és una fusió vibrant de ritmes llatins amb tocs de reggaeton. Amb aquest nou tema, ha explicat el segell del grup, The Tyets "continuen explorant noves sonoritats, acostant-se als ritmes tropicals i aportant la seva inconfusible energia i estil a cada compàs". Els tiets ja van interpretar Que vinguis a l'actuació que van oferir al festival Strenes, on van interpretar un doble concert a les escales de la catedral de Girona. Les 1.600 entrades dels dos concerts a la ciutat estaven esgotades des de feia mesos.

Videoclip a Miami

El videoclip de Que vinguis ha estat rodat a la ciutat de Miami i la direcció ha estat a càrrec de Cristina Tomás, qui ha volgut reflectir "la calor, el bon rotllo, les ganes de viure i la passió del ritme de la cumbia-reggaeton amb l’ajuda de la vitalitat de la gent de Miami, que no han dubtat en posar-se a ballar al ritme de Que vinguis". Fa poc més d'un any, el grup de Mataró també va participar en un tema estiuenc al costat dels Stay Homas, LA PLATJA, i que en poques setmanes es va convertir en una de les 10 cançons més virals a la plataforma Spotify España. El tema pertany a HOMAS, el segon àlbum dels barcelonins que van despuntar amb la seva música durant la pandèmia, un disc a mitges entre el català i el castellà que va veure la llum el 5 de maig del 2023 i que acumula milions de reproduccions només a la plataforma. El tema MUSSEGU dels vallencs Figa Flawas i la versió El món de veritat que els Buhos van publicar amb la col·laboració de Juan Magán, també van colar-se entre les cançons més virals de la plataforma a nivell estatal, portant el català a tot arreu. 

A més, el duet mataroní va batre l'any passat el rècord d'oients mensuals a Spotify amb Èpic Solete, el seu últim disc que va traspassar el llindar del milió amb temes com BailoteoOlíviaEl TonteoClar que t'he trobat a faltar o el ja història de la música catalana Coti x Coti, que ja té gairebé 22 milions de reproduccions a la plataforma i que es va convertit en un himne estival sense precedents gràcies a la rítmica conjunció del trap i la sardana.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!