Teresa Saborit ha guanyat el Premi Talent Cambra en la categoria de Relat i poema.  Aquest guardó, atorgat per la Welcome Talent Society i la Cambra de Comerç de Barcelona, va ser lliurat juntament amb altres vint-i-sis corresponents a iniciatives emprenedores i creatives en els camps de la Indústria i el territori, el comerç i el turisme, la tecnologia, la ciència i el coneixement en el decurs d’un acte celebrat sense públic per causa de la pandèmia a la sala Luz de Gas de Barcelona.

El premi reconeix el fragment de la novel·la "Barcelona -La rosa i el drac- Memòria d'una ciutat" de Teresa Saborit, escrit entre març i abril de 2020. Una novel·la que preserves com era la vida abans de la crisi del covid_19, narrant una història inspirada en la Barcelona de 2015. 

Per part del jurat, el Antoni Daura, responsable de Libelista, va entregar el guardó a Teresa Saborit, destacant la qualitat literària i el tractament del tema i s'interessà per com retrata la ciutat de Barcelona.

El lliurament d’aquests premis complementa el programa La Nit del Talent, realitzat per El Nacional, que va ser emès pel Canal 33 el passat 3 de gener i que és un compendi que recull les iniciatives emprenedores guanyadores més emocionants i impactants en aquesta sisena edició, caracteritzada pel confinament per la covid_19.

 

Welcome Talent Society

La Welcome Talent Society de Barcelona, presidida per Bru Recolons i Antoni Gelonch com a president d’honor, és una iniciativa ciutadana que vol cercar, difondre i reunir el millor talent català contemporani. Atorga uns Premis anuals en diverses categories. Els objectius de l’entitat són, entre altres:

- Identificar i fomentar la promoció de persones que amb el seu talent contribueixin a millorar la marca Barcelona i Catalunya

- Atraure com a associats a joves talents, personatges ja consolidats i amb talent reconegut, entitats i empreses que s'identifiquin amb el foment del talent i de les marques Barcelona i Catalunya.

- L’organització i la dotació de premis, l’organització d’exposicions, fòrums i altres formats de detecció de talent.

 

Barcelona, desembre de 2020

https://www.premistalent.cat