Cap de setmana de Mercè a Barcelona, que potser és el pla que escolliran alguns aquests 23, 24 i 25 de setembre, però no molts altres, que preferiran quedar-se a casa per veure alguna de les estrenes que ens porten Netflix, AMC+ o Atresplayer. Tenim el viatge de cinc íntimes amigues a Las de la última fila, una seqüela de The Walking Dead en forma d’antologia amb Tales of the Walking Dead, l’adaptació de la novel·la de Carmen Mola La novia gitana i la història real d’uns nens d’un equip de futbol que es van quedar atrapats en una cova a Tailàndia ficcionada a Rescate en una cueva en Tailandia. A continuació, us en donem tots els detalls.

 

1
Las de la última fila (Netflix)
'Tales of the Walking Dead' i altres estrenes de sèries que no et pots perdre aquest cap de setmana

La Sara, l’Alma, la Carol, la Leo i l’Olga són amigues íntimes des que anaven juntes a l’escola. Cada any organitzen una escapada d’una setmana totes juntes, però aquest any és diferent, perquè a una d’elles li han diagnosticat un càncer, la qual cosa convertirà aquest viatge en un de molt especial.

Abans de fer-lo, però, realitzen dues promeses: no es parlarà de la malaltia i cada una ha de complir un repte que per por no s’havia atrevit a fer abans. Sis capítols que prometen emoció escrits i dirigits per Daniel Sánchez Arévalo i protagonitzats per Itsaso Arana, Mónica Miranda, María Rodríguez Soto, Mariona Terés i Godeliv Van den Brandt.

 

2
Tales of the Walking Dead (AMC+)
'Tales of the Walking Dead' i altres estrenes de sèries que no et pots perdre aquest cap de setmana

Per als (cada cop menys nombrosos) fans de The Walking Dead, arriba aquesta seqüela de la sèrie que narrarà diferents històries centrades en personatges de l’univers creat per Robert Kirkman. Al llarg de sis episodis, veurem algunes de les cares més habituals de la ficció, també algunes de noves, i fins i tot d’altres que havien desaparegut, perquè hi ha històries que tenen lloc al passat, la qual cosa permetrà veure a personatges que havien mort de nou en acció.

El showrunner de Tales of the Walking Dead és Channing Powell, veterà de la franquícia com a guionista i productor tant de la sèrie original com de l’altra seqüela, Fear the Walking Dead.

 

3
La novia gitana (Atresplayer)
'Tales of the Walking Dead' i altres estrenes de sèries que no et pots perdre aquest cap de setmana

Precisament un altre dels responsables de Fear the Walking Dead, Paco Cabezas, és l’encarregat de portar a partir d’aquest diumenge a Atresplayer aquesta adaptació de la novel·la de Carmen Mola de 2018 titulada La novia gitana.

Nerea Barros, guanyadora del Goya per La isla mínima, interpreta a la protagonista de la història, una veterana inspectora d’homicidis que ha de resoldre un cas de dues joves assassinades a través d’un macabre ritual en la que s’hi veu reflectida pels horrors del seu passat. Completen el repartiment Darío Grandinetti, Ignacio Montes, Mona Martínez i Lucía Martín Abello.

 

4
Rescate en una cueva de Tailandia (Netflix)
'Tales of the Walking Dead' i altres estrenes de sèries que no et pots perdre aquest cap de setmana

El 23 de juny de 2018, dotze nens que caminaven per la muntanya amb el seu entrenador de futbol es van quedar atrapats en un dels sistemes de coves més perillosos del món a la província de Chang Rai, a Tailàndia. La notícia va impactar el món fins al punt que Amazon Prime en va fer una pel·lícula, Trece vidas, i ara Netflix n’ha estrenat una sèrie de sis episodis.

En aquesta, veurem, d’una banda, com els nens lluiten contra diferents situacions adverses a la cova - des de les pluges fins als atacs d’animals - i, de l’altra, els esforços dels familiars, el poble tailandès i voluntaris d’arreu del món per salvar l’equip.