Smart Farming Labs ha guanyat el Premi Talent Cambra en la categoria d’Agricultura i Ramaderia.  Aquest guardó, atorgat per la Welcome Talent Society i la Cambra de Comerç de Barcelona, va ser lliurat juntament amb altres vint-i-sis corresponents a iniciatives emprenedores i creatives en els camps de la Indústria i el territori, el comerç i el turisme, la tecnologia, la ciència i el coneixement en el decurs d’un acte celebrat sense públic per causa de la pandèmia a la sala Luz de Gas de Barcelona.

Smart Farming Labs neix amb l'objectiu de ser el primer hub agroalimentari d'alta tecnologia i de km 0 a Espanya per a explotadors agrícoles. José Antonio Serrano n’és el seu  creador.

El Parc Agrari del Baix Llobregat és la seu de l’Smart Farming Labs, el que posicionarà l’àrea de Barcelona i la comarca com a zona puntera en la tecnologia aplicada a la industria agroalimentària.

Manel Romero, director general de Condis Supermercats, va ser l’encarregat d’entregar el premi a José Antonio Serrano. Va destacar la importància de l’existència de hubs com Smart Farming Labs per al futur agroalimentari del país. 

Aquesta proposta innovadora va ser una de les protagonistes del programa La Nit del Talent, realitzat per El Nacional, que va ser emès el diumenge 3 de gener pel Canal 33 i que era un compendi que recollia les cinc iniciatives emprenedores guanyadores més emocionants i impactants en aquesta sisena edició, caracteritzada pel confinament per la covid_19.

Welcome Talent Society

La Welcome Talent Society de Barcelona, presidida per Bru Recolons i Antoni Gelonch com a president d’honor, és una iniciativa ciutadana que vol cercar, difondre i reunir el millor talent català contemporani. Atorga uns Premis anuals en diverses categories. Els objectius de l’entitat són, entre altres:

     - Identificar i fomentar la promoció de persones que amb el seu talent contribueixin a millorar la marca Barcelona i Catalunya

     - Atraure com a associats a joves talents, personatges ja consolidats i amb talent reconegut, entitats i empreses que s'identifiquin amb el foment del talent i de les marques Barcelona i Catalunya.

     - L’organització i la dotació de premis, l’organització d’exposicions, fòrums i altres formats de detecció de talent.

 

Barcelona, gener de 2020

https://www.premistalent.cat