Sergio Dalma ha tornat aquesta nit a l'escenari del Festival de Cap Roig a Calella de Palafrugell (Baix Empordà) per presentar la seva Via Dalma 3 i ha ofert al públic el millor d'aquests tres lliuraments de clàssics italians combinats amb els èxits que ha aconseguit al llarg de les seves tres dècades de carrera discogràfica.

La cançó escollida per Josep Capdevila Querol, artísticament Sergio Dalma, per obrir el concert impulsat per la Fundació bancària la Caixa davant dels seus més de 2.100 fans, que han esgotat les entrades, ha estat Toda la vida del seu Via Dalma 3.

Als seus gairebé 54 anys, el de Sabadell, amb el seus dons a l'escenari i el seu encant i simpatia personal ha aconseguit aguantar el públic dret, ballant, i cantant les seves cançons la major part la seva actuació en la qual ha interpretat temes del seu últim àlbum com: MíaEste amor no se toca o Volare.

Les cançons

En la trilogia Vía Dalma se centra en els clàssics italians que requereixen unes sonoritats que el públic identifica amb ell i que en el seu conjunt componen un recopilatori de cançons heterogènies connectades per la reinvenció de la seva veu trencada i càlida.

L'artista vallesà ha interpretat cançons que han assolit la categoria de clàssics i que, com no podia ser de cap altra manera, les ha interpretat aquesta nit com Bailar pegados (1991), amb la que es va presentar en Eurovisió o Esa Chica es mía, el primer treball amb el qual va començar el 1989, que ha versionat cantant i acompanyat per la guitarra.

Un Dalma exultant, per sorpresa del públic, s'ha passejat dues vegades per l'Auditori rebent de primera mà els afalacs i la calor d'uns fans que no han deixat passar el moment de tocar-lo i fotografiar-se amb ell mentre sonaven Este amor ya no se toca i Tu y yo.

En català

L'admiració dels seus incondicionals ha estat patent en tot l'espectacle en el qual l'artista ha emanat simpatia i amb el seu gran carisma ha embolicat de màgia i passió un escenari en el qual també ha sonat temes com TuYo que no vivo sin ti o A buena hora, temi aquest últim interpretat meitat en català i meitat en castellà.


També han estat presents aquesta nit temes de Via Dalma II, en les que reinterpreta també cançons italianes com El Mundo, Te amo, que de nou han emocionat a uns fans que han acompanyat a l'artista dret i braços alçats.

 

"Em dones força"

Dalma, que ha fet gala durant tota la seva actuació d'un afinat sentit de l'humor que ha provocat somriures cada vegada que s'ha dirigit a l'auditori, ha posat un primer punt final inicialment al seu concert ambLa vida empieza hoy i Gloria.

Després del clamor dels seus fans ha tornat a l'escenari i amb els bisos ha tornat a encendre passions amb Em senyors força, entre altres temes.

L'apoteosi final ha arribat amb la pluja en les seves dues cançons finals Yo no te pido la luna i el seu ja himne, Galilea, un altre dels reeixits temes inclosos a Sintiéndonos la piel (1991), que han estat els escollits per acomiadar-se d'una grada absolutament lliurada mullant-se, cantant i ballant al ritme de la seva música.