Netflix ha anunciat avui l'inici de rodatge del seu nou projecte, la sèrie Mano de hierro. Aquest thriller de 6 episodis ha estat creat i dirigit per Lluís Quílez i produït per The Mediapro Studio.

Els protagonistes 

El repartiment del nou thriller de Netflix té com a protagonistes a dos noms fonamentals del món de la interpretació a casa nostra com són Sergi López i Eduard Fernández. Amb ells, completen el càsting Enric Auquer (Vida PerfectaSky Rojo), Chino Darín (El ReinoHistorias para no contar), Jaime Lorente (La casa de papelÉlite) i Natalia de Molina (Quién te cantaráUn año, una noche).

Sergi López a Vilanova Fake Night TV3

Sergi López és un dels protagonistes de Mano de hierro

Barcelona capital europea del narcotràfic

La creació de Lluís Quílez ens endinsa en el port marítim de Barcelona, espai que rep gairebé 6.000 contenidors al dia. Mercaderies procedents de tot el món que, en tan sols un any, poden amagar més de 30.000 kg de cocaïna, convertint la ciutat Comtal en una de les portes d'entrada més importants d'Europa al lucratiu negoci del narcotràfic.

Una guerra i molts assassinats

Un bon coneixedor d'aquest tràfic il·legal de substàncies és Joaquín Manchado, propietari de la principal terminal del port de Barcelona. Si algú vol fer servir el port per importar una càrrega il·legal ha de comptar amb la seva col·laboració i amb el suport de tota la xarxa criminal que ha conformat al seu voltant. Tot i això, un inesperat accident i la desaparició d'un important carregament de cocaïna desencadenarà una despietada guerra plena d'assassinats i venjances.

La sèrie acaba de començar el seu rodatge i les properes setmanes recorrerà diferents localitzacions de Barcelona, ​​Lleida o Girona.