Sau30 ha anunciat un concert a la carta al Palau de la Música Catalana. El concert, que tindrà lloc el 15 d'octubre dins el festival Músiques Sensibles, permetrà al públic triar les cançons que vol escoltar. Està previst que dilluns vinent el grup pengi a les seves xarxes socials un llistat amb una vintena de temes perquè tothom qui vulgui voti les que vol que sonin al Palau.

Aquest serà el tercer concert que Sau30 fa a Barcelona en menys d'un any. El grup va actuar al Gran Teatre del Liceu l'1 de març i una setmana mes tard ho va fer a la Sala Luz de Gas, en un concert per a amics i familiars. El festival Músiques Sensibles destina un 10% dels guanys a diferents entitats socials.

Abans del concert al Palau la banda farà algunes actuacions més, en concret al Festival Internacional de Cabrils, el 9 d'agost; a Vilafranca del Penedès, el 30 del mateix mes, i a Alcarràs, l'endemà. També tenen concert previst el 13 de desembre a l'Auditori de Sant Cugat.

Ja han passat 30 anys d'ençà que Sau, una de les bandes més icòniques del rock català, va trepitjar un escenari per primera vegada. Per commemorar-ho, Pep Sala va reunir tot l'equip que formava part de la popular banda osonenca; músics, tècnics, road mànagers i l'estructura que els va conduir a l'èxit sota el nom de Sau30. La veu la posa el mataroní Jonathan Argüelles.