Barcelona - Rosalía ha publicat aquesta mitjanit la seva nova cançó, Tuya, que barreja reggaetón amb les cordes del koto, l'instrument nacional del Japó. L'artista de Sant Esteve de Sesrovires (Baix Llobregat) torna a explorar l'univers sonor de l'àlbum Motomami, amb les influències estètiques asiàtiques incloses ja en els vídeos de cançons com Hentai, Chicken Teriyaki o Candy.

Carta d'amor de Rosalía al Japó

Tuya s'acompanya d'un videoclip avantguardista rodat íntegrament al Japó, dirigit per Stillz. En el vídeo Rosalía camina pels carrers de Tòquio juntament amb un gosset, en el que esdevé una "carta d'amor" al Japó.

En un comunicat remès per Sony, l'artista afirma que l'exploració "forma part" del que és com a artista musical i que a Tuya coexisteixen en el mateix nivell inspiracions com el reggaetón, els instruments japonesos, el flamenc i el tecno gabber.

Tuya és la primera publicació musical de Rosalía des d'RR, el projecte conjunt de tres cançons amb la seva parella, Rauw Alejandro. La cançó arriba enmig de la gira de l'artista catalana pels festivals d'Europa.