L'alcalde de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), Enric Carbonell, ha anunciat que es planteja crear una ruta pels llocs que han marcat la vida de Rosalía al poble, a causa del fort interès que està despertant la localitat on va néixer la cantant. "Ve gent a Sant Esteve preguntant, hi ha gent que busca una ruta de referència pel poble, llocs on la seva petjada hagués tingut efecte", ha explicat a RAC1.

Les cerques de “Sant Esteve Sesrovires” a Google s’han disparat no només a Espanya, sinó en països com el Canadà, els Estats Units o el Regne Unit. "No deixa de sorprendre l’efecte d’aquesta veïna i la projecció de Sant Esteve; li agraïm la referència", ha indicat, recordant que sovint Rosalía recorda que és de Sant Esteve.

L'alcalde ha explicat que alguns dels punts de la ruta podrien ser les escoles de flamenc on la cantant va començar a formar-se, les escoles de dansa on va començar a ballar i els indrets de Sant Esteve Sesrovires on ha actuat.

 

De tota manera, l’alcalde considera important davant de tot que Rosalía se senti còmoda quan estigui al municipi i que no trobi motius per marxar-ne. "Hem d’intentar que quan Rosalía sigui a Sant Esteve se senti protegida. El poble ho ha d’entendre i ho entén. És el que més em preocupa. És bo que puguem donar-li tranquil·litat", ha apuntat.