El Festival de Cap Roig ja ha anunciat el seu cartell definitiu. Artistes com Rod Stewart, Norah Jones, Mika, Damien Rice, Sílvia Pérez Cruz, Pablo Alborán, Lola Índigo, Luz Casal, Els Catarres o David Bisbal són alguns dels confirmats per cantar en directe al festival musical de Calella de Palafrugell, que enguany se celebra del 14 de juliol al 19 d'agost. Així ho ha anunciat aquest matí la organització, que torna a apostar un any més per una ubicació idíl·lica al jardí botànic de Cap Roig per signar un dels festivals d'estiu més prolífics de casa nostra. 

🟠 Festivals a Catalunya 2023: tota l'agenda de concerts d'estiu i molta música
 

rod stewart

Més d'una vintena de concerts musicals a Cap Roig

El Cap Roig Festival torna per seguir sent un dels festivals més importants del país, amb una oferta musical que mescla diferents varietats d'estils i gèneres per donar cabuda a tots els públics. Aquest any, durant gairebé un mes, passaran per l'escenari de Calella de Palafrugell un total de 23 artistes arribats des de diferents indrets. Rod Stewart, Norah Jones, Damien Rice, Simply Red, Ara Malikian i Mika són els artistes internacionals amb més pes que participaran en aquest popular cicles de concerts, mentre que també hi seran Luz Casal, David Bisbal, Lola Índigo, Pablo Alborán, Sebastián Yatra, Pablo López, Taburete, Manuel Carrasco, Vanesa Martín o Juan Diego Flórez com a representació de la música estatal.

En el pla local, la música de casa nostra tindrà una importància molt rellevant a Cap Roig. Des del talent d'Els Amics de les Arts o Els Catarres, fins als sons de Stay Homas, l'estil inconfundible de Joan Dausà o la veu privilegiada de Sílvia Pérez Cruz. També hi haurà sessió pels més petits amb Dàmaris Gelabert. Tanca el cartell un tribut al Rei Lleó, De Simba a Kiara, musical perquè tota la família pugui gaudir d'una bona estona plegats. Entre les setmanes de juliol i agost que se celebri el festival, també hi haurà muntat el tradicional Village amb propostes gastronòmiques exclusives.

luz casal

L'artista que encetarà el festival el 14 de juliol serà Rod Stewart, que ja va actuar al certamen en l'edició del 2016. El festival, d'aquesta manera, ha tornat a comptar amb alguns noms assidus, així com d'altres que trepitjaran l'escenari per primera vegada. La seva aposta també explora l'escena internacional sense oblidar-se del talent local, eixamplant la base musical dels artistes emergents i homenatjant aquells amb una més que sòlida trajectòria damunt dels escenaris. Les entrades podran comprar-se a la web del festival a partir del proper dilluns 13 de març