No hi ha res millor per preparar que una bona sopa per entrar en calor quan baixen les temperatures. En aquest cas el xef, Òscar Manresa, de la Casa Leopoldo, ens ensenya a fer una sopa que ell feia molt sovint amb el seu pare: la sopa de farigola.

 

La sopa de farigola és una sopa tradicional de la nostra gastronomia. El plat s'elabora amb ou, pa torrat o del dia anterior, uns allets i una branqueta de farigola. Preparem un brou utilitzant la farigola i els alls i  després escalfem l'ou damunt del pa (en aquest cas l'Òscar ha triturat el pa dins de la sopa perquè agafi textura).

Ingredients per a la sopa de farigola:

  • 1 manat de farigola
  • 800 g brou
  • 100 g pa sec 
  • 2 alls
  • 50 g oli d'oliva

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat