Queden només dos dies pels Premis Gaudí 2024, que aquest any estrenen una nova seu, lluny del Museu Nacional de Catalunya (MNAC), escenari de les anteriors edicions de la gala. Enguany, la nit del cinema català tindrà lloc el 4 de febrer al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona (CCIB), prop del Parc del Fòrum. A continuació, us detallem l'horari i on veure la gala dels Premis Gaudí 2024 en directe, així com tot el que heu de saber d'aquesta 16a gala de la cita anual de cinema a Catalunya.

🎥 Premis Gaudí 2024: data, nominats, presentadors i tots els detalls de la gala

🔴 Premis Gaudí 2024, DIRECTE | Última hora de la gala i guanyadors
 

🏆 Guanyadors dels Premis Gaudí 2024: llista completa de pel·lícules i artistes
 

Horari i on veure la gala dels Premis Gaudí 2024 per televisió

La gala dels Premis Gaudí 2024, que lliurarà un total de 25 guardons a artistes, cineastes i altres personalitats del món del cinema, se celebrarà aquest diumenge 4 de febrer. L'esdeveniment comença oficialment a les 22.00 hores, però abans tots els convidats passaran pels 120 metres catifa vermella, que s'ha convertit en un dels moments més esperats de la nit. D'aquesta manera, cap a les 19.15 hores les personalitats polítiques, finalistes i altres persones a la llista d'assistents als Premis Gaudí podran començar a desfilar-hi.

Com cada any, 3Cat serà l'encarregada de retransmetre tota la gala a través del seu canal de televisió, però des d'ElNacional.cat també oferirem un seguiment en directe de la nit del cinema català. Segons la programació de TV3, a les 19.50 connectaran amb la catifa vermella per mostrar la prèvia dels Gaudí, l'emissió dels quals està prevista cap a les 22.05 hores al mateix canal. La gala, que cada any acostuma a durar prop de 3 hores, es preveu que acabi cap a les 00.30 hores.
 

La gala dels Premis Gaudí 2024: tots els detalls

Els Premis Gaudí són, cada any, un dels grans esdeveniments que tenen lloc a Catalunya. Així, la llista de convidats és llarga i s'estén fins a les 1.400 persones, entre les quals destaca una nombrosa representació institucional. Hi assistirà el ministre de Cultura, Ernest Urtasun; el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès; la presidenta del Parlament, Anna Erra; l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni; la delegada del govern espanyol a Catalunya, Candela López; i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret. També la consellera de Cultura, Natàlia Garriga; el secretari d’Estat de Cultura, Jordi Martí, i el regidor de Cultura i Indústries creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Marc, entre d'altres.

Aquest 2024, tots els convidats s'asseuran en taules, amb un total de 130. Pel que fa a l'escenari de la gala dels Premis Gaudí, que tindrà formes modernes i simples, estarà presidit per una gran pantalla, representant el cinema, i es transformarà a través del color i de la llum en el decurs de la cerimònia. Les encarregades de conduir l'acte són les humoristes Ana Polo i Maria Rovira, conegudes pel seu pòdcast Oye Polo.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!