El pròxim 3 de setembre la ficció catòdica viurà un dels seus moments culminants d'aquesta temporada amb l'estrena de la primera part de la cinquena i última temporada de La casa de papel. Menys d'un mes que pot ser una eternitat per als milers, si no milions de seguidors de la sèrie de Netflix creada Álex Pina i protagonitzada per un repartiment en què destaquen Úrsula Corberó, Itziar ItuñoÁlvaro Morte i Alba Flores. Una espera més suportable des d'avui que la popular plataforma ha desvelat el tràiler d'aquesta nova entrega. 

El principi del final

100 hores que semblen 100 anys. Així descriu Tokio, una de les figures centrals de la trama, personatge ja icònic interpretat per Úrsula Corberó, com se sent en el tràiler oficial del primer volum de la cinquena i última temporada de La casa de papel. Nova entrega de capítols, un total de cinc, que podreu començar a devorar el pròxim 3 de setembre. Per veure la segona part del desenllaç de La casa de papel haurem d'esperar al 3 de desembre, data en què, ara sí, s'estrenaran els cinc capítols finals. 

En aquestes primeres imatges descobertes per Netflix a través del primer tràiler oficial, descobrim com el Profesor, paper a què dona vida l'actor Álvaro Morte en una d'aquells rols que marcaran per sempre la seva trajectòria, revela que l'Estanque de Tormentas ha estat descobert, de la mateixa manera que destapa com el Coronel Tamayo es prepara perquè l'exèrcit entri a la seu del Banc d'Espanya per capturar a la que ja s'ha significat com una de les bandes d'atracadors més famoses i aclamades de la història serièfila. 

Comiats i novetats

En aquest retrobament amb Tokio, Lisboa, Denver, Estocolmo..., La Banda es troba en un dels seus moments més delicats i complicats, sent infinites les incerteses que marcaran el seu futur i el seu devenir. Entre aquestes incògnites a desvelar, una de les grans preguntes que es plantegen els incondicionals de la sèrie és saber si la mort de Nairobi en la quarta temporada és el comiat definitiu d'un dels personatges més estimats per l'audiència o si bé, com succeeix amb tots els miembros de 'La Resistencia' que han anat caient en entregues anteriors, anirà reapareixent en els nous capítols en forma de flashbacks. Si ens hem de guiar pel tràiler, tot sembla indicar que el periple d'Alba Flores a La casa de papel ha acabat definitivament. 

la casa de papel 5
El 3 de setembre s'estrena l'última temporada de La casa de papel

Contràriament, aquesta cinquena temporada significarà la incorporació de nous personatges, destacant molt especialment la unió al repartiment de Miguel Ángel Silvestre(Sense8, Sin tetas no hay paraíso y Sky rojo) i Patrick Criado (Antidisturbios).