El mapping de l'Hospital de Sant Pau es podrà veure a partir del 21 de desembre, en el marc de la programació nadalenca del Recinte Modernista. Llum, música i color es combinen en un espectacle, La llum de Sant Pau, que es podrà veure cada dia, entre el 21 de desembre i el 6 de gener, de 18 a 22h, en passis que comencen cada mitja hora, a les hores en punt i a les mitges. Es pot veure gratuïtament des de la part superior de l'Avinguda Gaudí. El mapping realitza una al·legoria del solstici d'hivern i ret homenatge a l'obra de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Enguany, la projecció incorpora referències a la industrialització, coetània del modernisme.

El viatge de Till

El viatge d'en Till.

Però no és l'única activitat que ofereix el recinte en aquestes festes. També hi haurà espectacles per a tots els públics i visites guiades pensades per a un públic familiar. Les entrades es podran comprar a través de la pàgina web del Recinte Modernista.

La Carla i el Quintet Quatre+1  Trencanous 6925

El trencanous.

Dissabte 21, a les 17 h, els Barcelona Clarinet Players ens descobriran, amb el seu espectacle El viatge d’en Till, la riquesa sonora del clarinet. Diumenge 22, a les 12h, el Recinte torna a acollir l’espectacle infantil El trencanous, pensat per a nens molt petits, d'a partir de 3 anys. La Carla i el Quintet Quatre +1 conviden a fer un viatge màgic al món que va imaginar Txaikovski en el seu popular ballet.

visites teatralitzades Sant Pau Recinte Modernista

Els caps de setmana del 21-22, 28-29 de desembre i 4-5 de gener, es pot descobrir la història de l’antic Hospital amb visites teatralitzades, de la mà de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner i una infermera que hi va treballar. Per a aquelles famílies que vulguin descobrir Sant Pau al seu aire ho podran fer amb la visita familiar lliure. Plantejada com un joc, es tracta d'un recorregut ideat especialment per als petits, que hauran d'estar ben atents per descobrir les cinc principals característiques del modernisme i la història de l'antic Hospital, un lloc ple de llum, de colors i de memòria.