HBO ha posat data d'estrena a la preqüela de la d'èxit "Game of Thrones, que arribarà el 2022 amb el títol "House of the Dragon", segons ha avançat el cap de programació d'HBO, Casey Bloys, durant un esdeveniment en el qual el canal va presentar les seves novetats.

Diversos mitjans de comunicació especialitzats han indicat que el 2022 és l'any que el responsable va posar com a horitzó perquè aquesta nova ficció arribi a les pantalles, encara que no va poder concretar més detalls.

"L'equip està reunit dissenyant la història en aquests moments. Suposo que la veurem en antena durant el 2022", ha explicat Bloys a la revista Variety.

La predicció del director ha tornat a repetir-se en una altra entrevista amb la publicació Deadline, en la qual va explicar que la seva "conjectura" és que el format s'estreni al llarg d'aquell any.

"House of the Dragon" serà la primera sèrie derivada ("spin-off") de "Game of Thrones i se centrarà en la història de la Casa Targaryen, uns 300 anys abans de la història original.

Aquesta nova producció ha estat creada per George R.R. Martin, l'autor de les novel·les de fantasia èpica en què es basa "Game of Thrones, i per Ryan Condal, el currículum del qual inclou la sèrie "Colony".

Fa uns mesos, HBO va cancel·lar els seus plans per a una altra sèrie derivada de "Game of Thrones que anava a protagonitzar Naomi Watts i que no va convèncer els responsables de la cadena després de rodar el seu primer episodi (conegut en la indústria com a pilot, que serveix per oferir una impressió prèvia abans de decidir si tira endavant una hipotètica sèrie).

En el cas de "House of the Dragon", el canal ha decidit donar llum verda a la sèrie directament i saltant-se la fase pilot.