La pregunta del milió és: es possible guanyar diners jugant a videojocs?

A través dels jocs blockchain o també coneguts com a jocs NFT. Sí que és cert que ja podíem vendre ítems dels nostres jocs, com per exemple una arma a Counter Strike, però els jocs NFT han canviat això del tot. En aquests jocs es poden intercanviar ítems amb altres jugadors i obtenir recompenses econòmiques.

Què són els jocs blockchain?

Són jocs que utilitzen la propietat real de cada ítem, ja que els permet verificar que aquests ítems són únics, cosa que seria un NFT o un token fungible (un objecte digital únic i irrepetible que es pot col·leccionar, vendre, comprar o intercanviar, i el valor pot anar augmentant amb el temps. Les dades d'aquesta cadena de compra no es pot canviar, per la qual cosa no hi ha possibilitat que tercers desfacin o ignorin aquest contracte, per tant, els NFTs representen elements únics que poden esdevenir actius per els que moltes persones estarien disposades a pagar considerables sumes de diners.

Tot i així, cada joc NFT té una forma diferent de guanyar diners. Perquè us pogueu fer una idea, aquests son tres dels dels títols més coneguts actualment:

Axie Infinity

Es un videojoc en línia basat en NFT i desenvolupat per l'estudi vietnamita Sky Mavis, el qual utilitza AXS (Axie Infinity Shards) i SLP (Smooth Love Potion), criptomonedes basades en Ethereum. Actualment és la col·lecció NFT amb més valor del món, superant els 42 milions de dòlars estatunidencs en vendes el juny del 2021.

Crypto Kitties

Aquest és un joc de blockchain a Ethereum desenvolupat per Axiom Zen que permet als jugadors comprar, recol·lectar, criar i vendre gats virtuals. És un dels primers intents d'implementar la tecnologia blockchain per a la recreació i l'oci. La popularitat del joc el desembre de 2017 va congestionar la xarxa Ethereum, la qual cosa va fer que assolís un màxim històric en el nombre de transaccions i el va alentir significativament.

Evolution Land

És un joc de simulació virtual blockchain que admet transaccions entre cadenes. El joc té un total de 26 continents, cadascun dels quals es desplega en una cadena pública diferent. Els paràmetres de governança, com el tipus impositiu comercial, seran establerts pels mateixos usuaris. Els usuaris poden comprar i vendre la terra, i tenen apòstols per extreure'n diversos elements, fer construccions i fabricar accessoris, etc. Els apòstols poden tenir descendència per heretar els seus gens i millorar-ne la capacitat millorant l'equip i el talent.
 

Canal de Twitch: https://www.twitch.tv/itz_lai