Igual que ha succeït durant tot el juliol, ens trobem davant d’un altre cap de setmana força fluix en estrenes de sèries, però rebuscant entre plataformes sempre podem trobar més d’una proposta que pot ser d’interès. Tenim, per exemple, l’adaptació del llibre de l’atleta paralímpic Josh Sundquist a Apple TV+, la segona temporada d’una de les millors animacions dels darrers anys a HBO Max, la nova comèdia d’Issa Rae sobre un grup de rap femení a la mateixa plataforma o el thriller de suspens basat en els llibres de Tony Hillerman a AMC+. Us n’expliquem tots els detalls a continuació.

1
Hacia delante
Apple TV+
Les estrenes de sèries que has de veure aquest cap de setmana

Aquesta inspiradora proposta d’Apple TV+ basada en el llibre Just Don’t Fall de l’autor i atleta paralímpic Josh Sundquist segueix el pas de l’escolarització a casa a l’escola pública de Josh Dubin amb 12 anys. El seu principal repte serà aconseguir que els nous companys vegin més enllà de la seva cama ortopèdica i el coneguin per qui realment és. Amb el suport dels seus pares i l’ajuda dels seus millors amics, el Kyle i la Gabriela, el Josh s’anirà adaptant a aquesta nova realitat mentre aprèn, riu i creix amb una insaciable curiositat.

2
Rap Sh!t
HBO Max
Les estrenes de sèries que has de veure aquest cap de setmana

Després de la trencadora Insecure, Issa Rae produeix aquesta comèdia d’episodis de mitja hora sobre un grup de rap femení del sud de Florida que lluita per assolir l’èxit en la indústria musical. Aida Osman i KaMillion interpreten a les dues protagonistes, Shawna i Mia, dues amigues que no havien coincidit des de l’institut i que es tornen a reunir gràcies a la música. El projecte, que porta en desenvolupament a HBO Max des del 2019, està cocreat per la Rae, la guionista Syreeta Singleton i el duo de hip-hop Yung Miami & JT.

3
Dark Winds
AMC+
Les estrenes de sèries que has de veure aquest cap de setmana

Thriller de suspens psicològic basat en la icònica sèrie de llibres Leaphorn & Chee de Tony Hillerman que segueix a dos policies a la dècada dels 70 al sud-oest d’Estats Units intentant resoldre un esgarrifós cas de doble assassinat. A mesura que s’hi vagin endinsant, però, apareixeran traumes del passat que havien quedat enterrats i es començaran a qüestionar les seves pròpies creences espirituals. Creada i produïda per Graham Roland i amb Vince Calandra com a showrunner, la sèrie està protagonitzada per Zahn McClarnon i Kiowa Gordon.

4
Primal T2
HBO Max
Les estrenes de sèries que has de veure aquest cap de setmana

La guanyadora de l’Emmy a millor producció d’animació fa un any torna aquest diumenge amb una segona temporada. Mantenint una estètica única i molt potent, la sèrie de Genndy Tartakovsky continuarà narrant les aventures d’un home de les cavernes i un dinosaure que es troben al límit de l’extinció i s’uneixen per convertir-se en l’única esperança mútua de sobreviure en un món hostil ple de violència. Tot i tractar-se d’animació, doncs, és una sèrie més aviat adulta per la seva brutalitat, però no deixa de tenir un gran cor darrere que esperem que mantingui en aquesta segona entrega.