Prepareu-vos, que es comencen a acabar les vacances. També per les plataformes, que a poc a poc van tornant al seu ritme habitual amb importants estrenes com la preqüela de Joc de Trons que arriba a HBO Max dilluns que ve, La casa del dragón. Abans, però, Disney+, Apple TV+ i Netflix presenten interessants novetats per veure aquest cap de setmana del 20 i 21 d’agost: la nova sèrie de Marvel, She-Hulk: abogada Hulka; una comèdia negra sobre cinc germanes titulada Hermanas hasta la muerte; el terror sobrenatural de Sergio G. Sánchez a Alma i dues millors amigues resolent misteris a California amb Las chicas de Surfside.

1
She-Hulk: abogada Hulka
Disney Plus
Les estrenes de sèries que no et pots perdre aquest cap de setmana

Tatiana Maslany (Orphan Black) interpreta la versió femenina de Hulk en aquesta nova sèrie de l’Univers Cinemàtic de Marvel creada per Jessica Gao i dirigida per Kat Coiro. La cosina de Bruce Banner, el Hulk original que aquí també apareixerà de la mà de Mark Ruffalo, té els mateixos poders que el superheroi: quan perd la calma, es converteix en una bèstia de color verd amb una força, velocitat i resistència sobrehumanes. En el cas de la protagonista, però, la seva lluita no serà evitar cap fi del món, sinó compaginar els poders amb la seva feina d’advocada.

2
Hermanas hasta la muerte
Apple TV+
Les estrenes de sèries que no et pots perdre aquest cap de setmana

Després de la prematura mort dels seus pares, les germanes Garvey s’uneixen en la promesa de protegir-se per sempre les unes a les altres. Comèdia negra plena de suspens ambientada a la costa d’Irlanda creada per l’actriu Sharon Horgan (Catastrophe), que protagonitza la sèrie juntament amb Anne-Marie Duff, Eva Birthistle, Sarah Greene i Eve Hewson en el paper de cada una de les germanes. Apple TV+ allibera avui els dos primers episodis i n’emetrà un setmanalment fins a completar els deu que componen la primera temporada.

3
Alma
Netflix
Les estrenes de sèries que no et pots perdre aquest cap de setmana

Thriller de terror sobrenatural creat per Sergio G. Sánchez i dirigit per ell mateix juntament amb Kike Maíllo que han gravat al Principat d’Astúries. Es tracta de la història de l’Alma (Mireia Oriol), una noia que es desperta en un hospital després de sobreviure a un accident d’autobús on moren gairebé tots els seus companys… però ella no recorda res. Ni de l’accident, ni del seu passat. El trauma i l’amnèsia li fan veure visions que no aconsegueix desentranyar i es veurà obligada a treballar amb els seus pares i amics —per a ella, complets desconeguts— per tal de descobrir el misteri que envolta l’accident i poder recuperar la seva identitat perduda.

4
Las chicas de Surfside
Apple TV+
Les estrenes de sèries que no et pots perdre aquest cap de setmana

I seguim amb allò sobrenatural per resoldre els misteris d’una tranquil·la ciutat costanera de California amb les “Surfside Girls”, dues millors amigues, la Sam i la Jade, que hauran de combinar les seves fortaleses oposades de lògica i imaginació per resoldre casos aparentment inexplicables que s’amaguen sota la superfície del dia a dia de la ciutat. La sèrie està basada en l’exitosa col·lecció de novel·les gràfiques homònimes de l’autora Kim Dwinell i té com a protagonistes a Miya Cech, Yaya Gosselin i Spencer Hermes-Rebello.